Tgce_06 Merhaba 20. Haftasında olan anneler acaba kaç kilo aldınız göbüşleriniz nasıl 🥰🥰 benim erkek Bebişim ama çok hareketli dışarıdan hissediliyor vuruşları 🤣
Kaktuscekirdegi Tgce_06 21 haftaya girdim dün ben kendim hissediyorum ama eşim henüz hissetmiyor dışardan belli olmuyor hareketleri benimde erkek 3 kilo aldım bende🥹🤭🌸🐣👼🏻
777gonul_ Tgce_06 20+5 haftalık hamileyim bende net hiss ediyorum göbeğim de 4 cu ayda çıktı 5 kilo aldım bende
Iremparlkc2 Tgce_06 İkiz 19. Haftadayız bu hafta bizimde dışardan belli oluyor tekmeleri 7 kilo almışım 😅
hanifeq Maşallah benimde erkek 18 haftalık bende hissediyorum ama dışardan belli olmuyor tabi 3 kilo falan aldım ben 😄
Tgce_06 hanifeq eşim elini koyuyor o bile hissediyor bu yeni başladı büyük ihtimal 2 hafta sonra sizde de başlar bende 20. Haftaya kadar 4.5 kg almışım
Kaktuscekirdegi Tgce_06 amin inşALLAH hepimiz rabbim olmayanında kucağını boş bırakmasın bu mübarek gün🤲🏻🫶🏻 eveeet çıktı sizin🥹🤭🐣🩵
amayinedeiyiilerledim Tgce_06 göbüş hafif belli. Tekmeleri 19da hissettim, eşim 20de hissedebildi☺️🧿 kızım olacak inşallah yaklaşık 5 kilo aldım. 5 ayda 5 kilo, ayda 1 kilo bence iyi deyip kendimi avutuyorum 😂😂
Tgce_06 amayinedeiyiilerledim ama bence de gayet iyi ayda 1 ideal diyorlar zaten gidişat böyle olursa bence pek kilo almayız☺️
Snm96 Tgce_06 21 hafta olduk kız bebiş💕8 kilo aldım🙈 kıpır kıpır bizim kız hareketlerini hissediyorum ilk 18de net hissetmeye başlamıştım eşim dışardan daha net hissedemiyor hatta bazen trip atıyor bu kız bana diyip üzülüyor 🤦🏼♀️😂 sağlıkla herkes bebeğini kucağına alır inşallah🙏🏻
Kardelennn21 Tgce_06 bende 20+1 Benim kızım olucak hareketleri bizimde arttık dışardan belli oluyor ☺️ İkinci gebeliğim bu arada
Aysebayrak Tgce_06 merhabaa bende 20. Haftadayım kızım olcak inşallah henüz hiç kilo almadım göbüs belli olmaya basladı, hareketlerinide bikac haftadır hissediyorum onu hissetmek çok güzel bi hismiş🥰😍
Tgce_06 Aysebayrak ben çok huylanıyorum hareket ettikçe iki büklüm oluyorum sizde de öyle oluyor mu ☺️
Minikbiranne35 Bende 20 haftalığım ama daha tam olarak tekme hissiyat anlayamıyorum kızlar benim bebek mi tembel ankayamadım 🥹 tekme atıp dışardan görenler bile varmış çok kötü hissetim
Tgce_06 Minikbiranne35 ama bu tamamen kişiye özgü siz daha geç de hissedebilirsiniz bebek çok hareketli olduğu halde anneyle alakalı bu birazda bebeğiniz yoksa eminim ki içeride neler yapıyordur☺️☺️