biranne__ Bana da detaylı için randevu yok diyor devlet martın sonunda açılacak diyorlar başka hastaneye gidin diyor….
Dlk1616 Bana doktor 13 haftada o bölüme randevu açtı her sabah saat onda MHRS ye girerek randevu aradım haftaya randevum inşallah 19 haftalık olucaz bana erken geldi ama doktorumda iyi degistirme dedi
Monsteraa Merveckmkguler ben de devlette yaptırmak istedim önce kadın doğuma randevu aliyorsun o sana kayıt açıyor mhrsden o şekilde perinatoloji bölümü açılıyor randevu alabilmek için. Ama şöyle bi durum var bugün kayıt actirdim kadın doğum doktoruna ama mhrsden baktığımda çoğu doktorun isminin altına not düşülmüş detaylı ultrason bakilmamaktadir diye. Nasıl bulucaz o zaman anlamadım ben de bilen varsa aydinlatsin lütfen 🌸
Merveckmkguler Benim de zeynep kamilde 12 şubata normal kadın doğuma randevum var kayıt açtırmak için aldım umarım açtırdıktan sonra perinatoloji için geç olmadan randevu bulabilirim haftaya 18 haftalık olucam inşallah
KubraSzkVrl Merhaba ben bugün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Murat Dilmener Hastanesi’nde perinatoloji bölümünde çektirdim, randevuyu istediğim haftaya bırkaç gün kala Cerrahpaşanın internet sitesinden aldım Merveckmkguler