@“gozdeee41” merhaba canım yazını görüp yazmak istedim. Benimde suyum fazla şuan 36 haftalığım . 23 haftalıkkenden beri suyum fazla. Şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı bir şeyim. Aradan 1 ay geçti doktorum dedi ki belki gizli şekerin olabilir sana yatış yapayım bir kaç gün. Tamam dedim neyse yatış yapıldı 2 gün diyet uygulandı açlık tokluk alındı bir şey yine çıkmadı. Ve evime geldim. 2 hafta da bir perinatolojiye takipliyim kontrole gider gibi gidiyorum doktorlar çok güzel ilgileniyorlar. Bebeğimde sağlıklıklı ve 2 hafta önden gidiyor. Ama başlarda dikket et erken doğum riskin var ağır falan kaldırma suyun fazla olduğundan akar gelir doğum yapabilirsin dedi bazı doktorlar. Ben kendimce evde diyette yaptım beyaz ekmek vs. meyve azalttım hiç fark olmadı. Ve ben çok hareketliyim hiç oturmuyorum her şeye rağmen geldim 36.haftama her şey gayet güzel dedi bu hafta doktorum bebeğimde dònmüş kanala girmek üzereymiş. Bu su fazlalığının sebebide olmayabilir dedi doktorum bazılarında da su azlığı oluyor mesela. Tabiki dikkat edin anne olarak bizlere görevler düşüyor ama doktor kendince diyet yapıp kalorinden azaltma bebeğin artık buna ihtiyacı var şekerin yok kısıtlama yapma yemenden içmenden dedi. 2.bebeğim kızlar sizlerede kendime dua ediyorum her zaman 🥰 sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🤗🌿🤲🏻🌸
Serendipity16