Nbnbn Bu sabahki değerim bu ailem eşim herkes çok bekliyordu ama çok erken öğrendim sizce söylemelimiyim bugünden çok heyecanlıyım
Ezelaleyna Nbnbn ben ilk gebeligimi 21 öğrenmiştim öğrenir öğrenmez herkes duymuştu şimdi ikinciye hamileyim kalp atışını duyunca Gine dicem şimdiden de duyanlar oldu da içimde tutamıyorum 😂😂😂
beysenyil Nbnbn regl gecikmesi yaşadınız mı acaba yoksa reglden önce mi test verdiniz ☺️ hayırlı olsun ben de söylerdim kesin tutamam içimde 😄🥰
Nbnbn emirtimr1 Ezelaleyna ya bende kendimi tutamıcam galiba çok beklediğimiz bir şeydi sizce demeli miyim hemen
emirtimr1 Nbnbn askım bence söyle ya beklenilen bir durumsa 🥹 iki gün sonra zaten tekrar kan verirken yanında olurlar hem
Prmdkanneee Nbnbn bence iki gün sonra kontrol kanı verince söyle çünkü 12.8le öğrendim kimyasalmis heyecanla söylemiştik sonra kimyasalı açıklamak zorunda kaldık iki katı kadar arttıysa harika haberi herkese ver canım🌸🌸😍😍
Nbnbn Prmdkanneee emirtimr1 Aynen annemlere falan yarın tekrar kan vericem yükselince söylemeyi düşünüyorum en gazla yarına kadar bekleyebilirim 😂
Nbnbn beysenyil düzensiz oluyorum 40 günde bir falan adet olalı 36 gün olduğunda yaptım benim için erken
Erikli Benim 10.2 çıktı dün gece bende yarın 20 olursa söyleyeceğim inşallah hayırlı haberler alırız😊çok erken öğrenmiş olucaz eğer olursa