Berentarkan Kızlar 31 ocakta beta 49 ciktı 6 Şubat yanı bugün beta 359,19 çıktı bana sankı düşük geldi normalmı acaba
Merve1102 Gayet normal ilerlemis canim 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor seninkide gayet duzenli yuksemis
Berentarkan Merve1102 teşekkür ederım cnm 2 ay önce kımyasal gecırdım ondan biraz tedırgınım kanda 2 katı nasıl hesaplanıyor
Byzyldrmmm Merhabalar benim de aksine beta 17.000 lerdeyken normalde 6.haftaya denk gelmesi gerekirken 4.5 dedi doktor kese 12 mm di sizce normal mi ? Yüksek olsa korkuyor insan düşük olsa da 🥹
Civcicvv Byzyldrmmm kesinlikleeee benim artışımda bana yavaş geliyor yüksek değerleri görünce kafama takıyorum neden bu kadar yavaş diye🥹🥹 2 katı artıyor ama çok düşük değerler 29.01.2024- 5.07 31.01.2024- 14.88 03.02.2024- 34.20 06.02.2024- 87.91
Byzyldrmmm Civcicvv önemli olan düzenli yükselmesi diye biliyorum şuan gayet iyi gözüküyor sizinki de bana da doktor ultrason önemli kan değerlerine bakma dedi ikiz de değil anlamadm neden yüksek değer 🥹
Yagmurrnurr Civcicvv bu pek kimyasal değil gibi sakın kendini üzüntüye verme bebek gerçekten ilk başlarda çok hassas değerlerde düzgün ilerliyor başlarda bu tarz düşük değerlerde olabilir ama önemli olan artması 2 gün sonra 150 yi geçerse sorun yok devam eder bu şekil 2 günde bir ölçtürmeye dikkat et
Byzyldrmmm Berentarkan kese 1 taneydi bayada küçüktü bilemedim inşallah sağlıkla kavusuruz hepimiz cok da kurcamamak akısına bırakmak gerek sanırım
Berentarkan eea Kan degerım ilk 12,9 31ocakta 49 6 Şubat 359,19 yanı su sekıl iki katı artmısmıdır sence
Mommmmy Banada düşük geldi . Benm 6 günde 24’ten 1300’lere çıkmıştı sağlıklı gebelik. Ama bundan önce 28’den 518’ee çıkan bir değerim vardı kürtaj olmak durumunda kaldım. İki üç gün sonra tekrar verin
eea merhaba iyi akşamlar. Sizin iyi gibi değeriniz ya hiç moral bozmayın. Benim 03.02 de beta değerim 1.20 çıkmıştı . 04.02 de 5.55 çıktı 05.02 de 15.45 çıktı regle iki gün var. Çok korkuyorum kimsyasal olursa diye.
Yagmurrnurr eea 1 gün arayla artmasına rağmen güzel artmış sakın düşünme gerçekten ne düşünürsen öyle oluyor değerin gerçekten iyi şuan için 2 günde bir mutlaka takip et ama değer artmazsa sıkıntı artarsa 2 kat kat sorun yok demektir
Skarakus eea sizle tamamen aynı değerlerimiz benim de en son 11.7 çıktı bugün kan verdim artış düşük gibi geldi bana da ama iyi diyor herkes
Yagmurrnurr Berentarkan evet seninde 2 gün 2 kat ve fazlasıyla artmış doktora git bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum kese 4 binlerde görünüyor seninde 1 hafta sonra görünecektir diye düşünüyorum
Yagmurrnurr Berentarkan mesela 2 çıktıysa 2 gün sonra 4 2 gün sonra 8 Ya da 50 çıktıysa 2 gün sonra 100 2 günsonra 200 2 gün sonra 400 şeklinde devam etmesi lazım