2cucukannesi MuberraKrcn yok benim daha önceden ntsde kalp atislarinda degisim vardi sonraki gittigimde de bebek hareketinde azalma oldu yani baya bi hissetmedim çıkmadı erken doğum riskinden ötürü ciğer geliştirici yaptılar 2 doz
Zeynomsu 2cucukannesi oğlundan ilk torunları deliriyolar😅 az bi tümsekten geçsem kaynanam kolumda beliriveriyo düşersin kızım allah korusun diye😅 doğumdan sonra bakıcam beni gerçekten seviyo mu😅😅
Gzdesri Avokado, yumurta, kaşar, muz, ceviz düzenli günlük ye 1 haftada 350 gram aldı 36′dan 37. Haftaya kadar
Sym_nr Gzdesri bende 32.haftadayım bugün doktora gittim boyunu kilosunu sordum söylemedi ama sınırda haftaya tekrar gel dedi bu 1 hafta bunları baya tüketip haftaya gideyim bi sıkıntı olmaz inşallah yaa moralim bozuldu 🥺 bu yiyecekler boyunu da uzatır mı acaba
Sym_nr mnzlll bugün doktora gittim normale dönmüş dedi şuan 33+5 haftalık 2050 gram dedi gece ve gündüz olarak 2 defa yedim herşeyden şimdi sadece geceleri özellikle kaşar kabak çekirdeği ceviz falan gereği düşünüyorum bırakmıycam yani bu yiyecekleri 🤗