Ankara’da bir Doğum fotoğrafçısı ile konuştum hem fiyatları hem çekimi çok iyi bana bunu gönderdi🤗
Merhabalar
Fiyat listemiz;
Babyshower ve dogum gunu: 400tl
Pasta patlatma ; 350 tl
Dıs cekim dogum günü :400 tl
Hamile cekim :350tl
Dogum ve hastane cekimi: 500tl ( koru hastanesinde yapılan doğumlarda +100 tl giriş ucreti )
Stüdyo cekımı: 500 tl
Stüdyo cekimi(kundaklama):600 tl
Dogum videosu:1200 tl
Tek album:400tl
Set album: 500 tl
Albumlerimiz 1 buyuk album 35-40 fotograf ıcerıyor aılemız daha fazla da ısterse yapıyoruz ama ben 35 resımden yanayım sıkısık olmasın dıye yaklasik 300 500 arasi dijital olarak resimleride veriyorum pozlamada sinirim yok ☺
Set albumumuz 1 buyuk 2 orta boy ve 1 cep boy (ailelerıme genllikle bunu onerıyorum cunku anneanne babanneyede verılmesı acısından )
Dogumda da doguma bırlıkde ınıyoruz o gun cekımı yapıyorum birde ertesı gun cekımı yapıyorum hastanede anne ve bebek toparlanması acısından buna ekstra bır ucret odemıyorsunuz bu dogum paketı ıcınde 😌
Ev cekimi; bebek ve annenin toparlanmasi acisindan 24 ve 30 gunleri arasi yapiyorum eger bebek sarilik gecirdiyse aileyle bebegin toparlanmasi durumuna gore ayarliyoruz cekim tarihini ama 40 cikmadan yapmaya calisiyorum butun malzemeleri ben getiriyorum ve aile pozlarinida ekliyorum anne babaylada cekim yapiyorum bebekle birlikde
😌
Ev cekiminde kundaklamalı konseptimiz de iae yine tüm malzemeler bize aittir 10-14 gün arası yapılmaktadır.
Full paket alanlarada hedıye olarak orta boy tual hedıye edıyorum aılelerıme resımler arasından secıp bana soyluyorlar bebegın odasına asılması ıcın bır tual gonderıyorum bebeklerıme😌
Sevgilerimle 💙