hmsre61 Merhaba hanımlar... 38+4 haftalık gebeyim daha önce devlet hastanesine gidiyordum ama doktorum İmperial de çalışmaya başladı... İmperial de acaba saat kaç olursa olsun kendi doktorumuz normal doğuma geliyor mu yoksa nöbetçi olan doktor mu geliyor??? Ya da sadece ebeler mi doğuma giriyor??? Şimdiden teşekkürler
ZehraS hmsre61 imperial ozel jastanemi cnm .Ozel hastaneyee geliyo tabi kac olursa olsun hasdaneye gitdiyinde cagirtdiriyorsun doktorunu geliyo.
Nehirce hmsre61 özel hastanelerin bazılarında kendi doktorunuzun mesai saati bittiyse ve aiz kendi doktorunuzu çağırmak istiyorsanız doğuma en az 600₺ ek para alıyorlar. Bence hastaneden kesin bilgi alınız.
hmsre61 ZehraS ewet özel hastane ama nöbetçi doktor gelir dedi bi çok tanıdıgım hala gidip soramadım bende
ZehraS hmsre61 yok cnm ozele para oduyorsun yani kac olursa olsun gitdiyinde kendi doktorunu cagirtdirmak hakkin .Hem ozelde doktorlar ozel numaralarini da veriyo evden cikmadan esin ve ya kendin de ariya bilirsin doktorunu.
hmsre61 ZehraS saol canım doktorumun numarası var zaten bende. Devletteykende arayıp müsait misiniz diye soruyordum ilçeden gidiyordum çünkü ama işte özelin prosedürü nasıl onu bilmiyorum. Bakalım p.tesi kontrele gtcem dogmazsa o zaman kadar :)
Nisanurr Canım bende imperialde doğum yaptım ayşe musellime gittim ama doğumum benim gündüzden oldu mesai saati içinde çatala çıkana kadar ebe ilgilendi hep ıkınmaya başladığım da doktorum gelmişti ama sürekli telefonda arayıp 10 dk bir durumu nasıl diye sormuştu sağolsun ebeyle beraber dogurttular
Tontikinannesi Ya kızlar ben de bişey soracağım.Sadece ebeler girse bir sorun oluyor mu ki acaba?Doktor girmese ebelere güvenebilir mıyız yani 🙄Kafamda deli sorular?
hmsre61 Tontikinannesi aslında sorun olmaz ama benim ilk dogumumda sancım seyrek oldugu icin ameliyathaneye sezeryana indim tam açıklıkla. Doktorum geldi bu bebek yolda zaten bunu mu dogurtamadınız dedi ebelere ve kendisi dogurttu. Aynı seyi yasamak istemedgim icin doktorumunda olmasını istiyorum yanımda
Tontikinannesi hmsre61 Anladım canım.Benim kafam karışık yaa🙄Sonuçta ebeler de o kadar çok doğum yaptırıyorlar bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
hmsre61 Tontikinannesi aslında bence devletteki ebeler doktorlardan daha tecrubeli doğumda zaten o yüzden doktorum girmeyecekse numuneye gitcem
Janset2105 Her öZel hastane de gelmiyor doktor benim ilk gittiğim doktor hastane prensibi mesai saati dışında gelmiyoruz dedi nöbetçi kimse o giriyor doğuma dedi bende 17-18 haftalıkken bu sebeple doktor değiştirdim gel gör ki kısmet değilmiş %99 sezeryan olacak 35 haftamdayım😀😀