Ozlemmmmm 6 hafta 6 günlük hamıleyım kızlar 2 saatır falan sırtımda ve belımde bır agrı var normal birşey mi korkmaya basladım kötü bişey in belirtisi olabılır mı dıye
emirtimr1 Ozlemmmmm sanmam canım gayet normal bel ağrısı sırt kasık ağrısı da olur ara ara özellikle normalde adet gördüğüm günlerdeysen ağrılar çok normalmiş doktorum söylemişti yinede herhangi bir kanaman vs olursa doktora git içini ferah tut
yelizerduran Ozlemmmmm çok normal canım korkma bende ilk haftalarımda o kadar çok bel ağrısı çektim ki bazen topallıyordum yürüyemiyordum bile
Damlaalyz Ozlemmmmm oğlumda ilk haftalar bel ve sırt ağrısı çok vardı kızımda kasık ağrılarım oluyordu ama az. Bu arada erkek çocukta genelde bel ağrısı çok olur derler☺️
Ozlemmmmm emirtimr1 kanama vs yok ama sırtım cok agrıyor sureklı oturarak calısıyorum onunda etkısı var belki de bılmıyorum ama düşük belırtısı vs olabılır mı diye korktum
emirtimr1 Ozlemmmmm yok hayatım içini ferah tut benim sırtım baldırlarım çok kötüydü doktorum gayet doğal olduğnu söyledi
Ozlemmmmm yelizerduran içim rahatladı suan gerçekten teşekkür ederim nefesim kesıliyor benımde agrıdan
yelizerduran Ozlemmmmm kalsiyum takviye kullanmaya başladığımdan beri çok rahatladım 34 haftalık gebeyim hala bel ağrılarım devam ediyor ama çok hafif çok şükür doktorunuza danışıp kalsiyum takviyesi başlayabilirsiniz 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
mrwseker 11+2 yim benim de o haftalardan beri bel ağrım var topuklarıma basamıyordum magnezyum verdi doktorum şuan çok rahatladım çok şükür
Ozlemmmmm mrwseker bende söyleyeyim gidince sımdı den bacaklarıma kramp girmeye basladı oncekı hamılelıgımde magnezyum çok iyi gelmişti
Cansu3333 Ozlemmmmm hiç korkma ben ilk aydan son aya kadar cektim sırt bel ağrısı geceleri ağlıyarak kalkıyodum o derece o yuzfen normal