EylulCinar Arkadaşlar Bursa’da oturuyorum. Eşimle İzmir’e gitme planımız vardı her türlü hazırlığımızı yaptık. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Doktor Randevuma da 9 gün var diye sizlere sormak istedim. Sizce yolculuğun bir zararı olur mu??
Necla280303 EylulCinar cnm ben 6 haftalıkken umreye gittim 8 saat aktarmalı uçak en az 10 saat otobüs yolculuğu ve umre yaptım çok şükür bişi olmadı bebek sağlıklıysa korkma onda önceki gebeliğimde full yattım evde düşük yaptım zaten baştan beri lekelerim vardı die
OguzMoms EylulCinar Bende Bursada yaşıyorum hamile.oldugumdan haberim yoktu Trabzon’dan Bursa’ya 16 saat yolculuk yaptım çok şükür bı sorunda olmadi ki Bursa’dan İzmir’de çok yakın bence bı sorun olmaz 🙂
Newnesilanne EylulCinar ben de 6 haftalık hamileyim. Bugün doktoruma Seyehat konusunu sordum. Uzun yol genel olarak önermedi (riskli gebelik vs yok çok şükür) ama Balıkesir ankara arası kendi aracımızla dedim. Yavaş bir şekilde kendi aracınızla olur dedi
Altunkaya_44 @EylulCinar bende 7 haftalıkken ailemin yanına gideyim dedim kalp atışı dinlemeye gidecektim gittim çıkarken dedim 4saatlik bı yol gidicem bı sorun olurmu dedim olur canım dedi iç kanama varmış bilmiyodum bence sende bı sor öyle git her hamilelik aynı değil
Merve_31 EylulCinar ben geçen ay 6 haftalıkken Mardin’den Mersin’e gittim 8 9 saat sürmüştü bir gün sonra kanamam başladı ve bebeğin gelişimi durdu bir kaç gün sonra da düşük yaptım. Sizin için doktor ne der bilmiyorum ama benim tecrübem bu yönde.
EylulCinar Newnesilanne bende kendi aracımla gideceğim ama korkuyorum birşey olur yolda diye doktor randevusunu bekleyeceğim mecburen
EylulCinar Merve_31 çok üzüldüm. Bende bundan korkuyorum en iyisi riske atmamak aslında çünkü 6 haftalık olmasına rağmen ağrım çok oluyor