Betren Kizlar dun geceden beri hafif sancilarim var gibi ilk gebeliğim anlamadim da gaz sancısı mi değil mi diye ama regl olacağımız zaman hafif tatli sancılar gelir ya onu yaşıyorum önemli bisey mıdır ya hastaneye gitmeli miyim direk
_Anonimdenim Betren normal canım ya ben 37 deyim aylardır regl sancısı gıbı ağrılarım var mesela ama sen yine de doktoruna bir danış
Betren Ilk defa yasiyorum korktum da biraz çok şiddetli değil ama çok erken gibi geldi 6. Aya yeni girdim
Hka_hilal Ben de 23+2 haftalık hamileyim. Geceden beri regl ağrısı gibi ağrım var geçiyor gibi oluyor sonra tekrar oluyor. Karnımda sertleşme olmuyor ama belim baya ağrıyor. Sizde durum nedir?
Cengizfatma73 23 haftalık gebeyim 3-4 gün önce çamur gibi kan gördüm özele gittim progestan verdi Bugun tam temizlendim yikandim derken Öğleden sonra tekrar leke gördüm bu normal mi Bide bu durumda cinsel ilişki olursa sorun olur mu sizce???
Bebitom22 Cengizfatma73 İçeride kalan eski kan kahverengi ve ya çamur gibi geliyor. İçeride kanama alanı varsa bundan kaynaklı gelebilir yani. Kırmızı olmadığı sürece sorun değil demişti doktorum ama ilişki kesinlikle yasak bu durumda.