Tugbabuglem58 Doktorumuz bacak arasi fotografi verdi ve erkek oldugunu soyledi ultrason goruntusunden bisey anlamiyorum esimde bence kiz falan diyor 2 kizim var saglikli olmasi en onemlisi tabiki ama anlayanlar bir bakarmisiniz
Tugbabuglem58 TubaY- evet doktorumda gosterdi her yerini ultrason günü esim sehir disinda oldugu icin yanimizda degildi inanamiyor bir türlü benide etkiliyor
Tugbabuglem58 aslansmommmm evet kiz hastasi bir eşim var ultrason günü sehir disindaydi yanimizda degildi bir türlü inanmadi benide etkiliyor erkek olduguna sevindim diye niye bu kadar sevindin diyor bide yani hem kizi hem erkegi tatmak guzel bir duygu rabbim herkeze tattirsin
aslansmommmm Tugbabuglem58 amiin tabikide benmde iki kzm var ucuncuyu ogrenmeyi bekliyorz rabbm iki meyvedende tattrsn insallah 🥰💙
Tugbabuglem58 aslansmommmm amin canim sende hayirlisiyla saglikli bir erkek bebis diye duyarsin insallah
Beybitooo Tugbabuglem58 benimde kızım var bizde erkek bekliyoruz benim eşimde inanamıyor değişecek diye korkuyor 😂