• Gebelik
  • Folik asit markası bı bakarmisiniz lütfen

Kızlar merhaba öncelikle kandilimiz mübarek olsun inşallah ❤️ 10 haftalık hamileyim doktor bana ocak ayının başında folidoce vermişti 12. haftaya kadar kullanacaksın diye içinde 28 tane olduğu için bitti 2 hafta daha kullanmam gerekiyor… Elimde folbiol marka folik asit var onu kullansam bişey olurmu bilenler lütfen cevap verebilir mi 🌹 doktora sordum ama izinde olduğu için kaç gündür cevap vermedi

Anneolmak38 folbiol deki folik asit miktarı olması gerekenden fazla. Ben de bilmeden eczaneden almıştım doktorum daha önce engelli çocuğu olanlara veriliyo genelde demişti

Anneolmak38 folbiol ün mg mı fazla ama yeni almayım içelim derseniz dörde bölerek içilebilir bana doktor öyle demişti ya da bu iki haftalık dönemde bol folik asit içeriği yüksek yiyecekler tüketebilirsiniz ya da multivitamin alabilirsiniz onlarda da 400 microgram folik asit oluyor.

Icinde 400 mikrogram folik asit olan destekler var eczanede onu alip gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. Ama doktorum multivitamin verdi mesela 10 haftaligix doğuma kadar bunu kullanacaksin dedi. Icinde folik asit de var birsuru vitamin ve balik yagi da var. Pregnacare plus markası

Anneolmak38 doktoruna danışıp öyle iç yoksa içmeni tavsiye etmem onayı olunca iç yada aynı yazdığı ilaçtan eczaneden alıp devam et

Anneolmak38 folik asiti ben hala kullanıyorum 24. Haftadayım sonuna kadar da kullanicam ismi vifolic içinde multivitaminde var yani yeni bir paket alın bitene kadar kullanım ne gibi bir zararı olabilir.

Solgar folat kullandım ikinci siseyide yine Solgar folik asid aldim bunlarla beraber d vitamini ve b 12 kullanıyorum imom omega Dr tavsiyesiyle tabi

İlk doktorum bana folibol vermişti ancak dozu yüksek ikiye kırıp günlük yarıp iç demişti. Diğer doktorum paralı olan elenatal ilacını verdi diğerlerini değil bunu kullan emilimi yüksek dedi, bende bir kaç akrabam olan eczacıya sordum onlarda elenatal önerdi. ama illa folibol kullanacaksan yarım kullan bence yine de doktoruna sorarsınn

Anneolmak38 daha önce başka postunuzu gördüm öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etti sn RABBİM
      Kaç yildir evlisin hormonlarınızın yüksek olduğunu söylemiştiniz
      Fsh ve Lh kaçtı
      Hiç tüp bebek denedinizmi?
      Adet gününüz kaç gün sürerdi?
      Aynı sorunları yaşıyorum umut olusrunuZ🙏🏼

Umudumsun098 Benim 2.evliligim maalesef ki oncekinde eski eşimde sorun vardı o yüzden tedavi süreci olmuştu iyikide olmamış çocuğum ondan çok şükür 🤲🏻 Şimdi 1 buçuk yıldır evliyim benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu bide guatirim vardı yumurtalik sayımda yaşıma gore azdı Kendiliğinden normal oldu çok şükür sadece ayriyeten inofolic (pembe toz) kullandım onuda düzenli kullanmadım Rabbim sizinde kucaginizi doldursun inşallah ❤️

Bana da sağlık ocağı aynı folik asiti vermişti. Kadın doğum uzmanım çok yüksek olduğunu söyleyip reçetesiz New Life Folifor Duayı verdi. Bu seferde oran yüksek gelirse zarar verir. Bu tarz şeyleri danışmadan değiştirmemek lazım

Anneolmak38 ilk 3 ay elenatal 1 demişti sonra doğuma kadar elenatal 2 verdi