Yesimkso curlysister cahilliğime verin hiç bilmiyorum bu dik süpürgelerle ilgili bişy bunlar aynı zamanda siliyorlar mı acaba?
curlysister Yesimkso estağfurullah Bosch maalesef sadece süpürüyor ama philips hem süpüren hem silen çıkartmıştı diye biliyorum
mineoksuz11 Valla geçen kafam esti bütçem de çok yoktu onvo marka gördüm onu aldım şarjı bazen çabuk azalıyor başka sorun yok elim ayağım oldu resmen
Babyy001 Minigiim-vebenn52 Karaca 750₺ ye düşmüştü alacaktım tükendi arkadaşımın annesi aldı asla memnun kalmadılar başka marka aldı annem Philips aldı kırmızı olan rengi modelini tam bilmiyorum mükemmel gerçekten dyson gibi ledleri var çekim gücü felan çok iyi
2prensesannesiiii Minigiim-vebenn52 vantuzun normal süpürge makinasını kullanıyorum ama memnun değilim ya şimdi roborock S8 aldık bakalım annem gil o dediğiniz dik süpürgenin şarjlısını almış markası tefal çok memnun kaldılar çok rahat süpürüyormuş zorlanmıyorlar hiç biz dyson düşündük ama ben yapmıcam süpürme işlemini hem gebelik var hem kızım var 9 aylık robot süpürge silsin süpürsün dedik ev 5+1 yetişemiyorum artık zor 🥲 dediğim gibi vantuzun dik süpürgesi nasıl bilmiyorum ama normalinden memnun değilim🙏🏻
Minigiim-vebenn52 2prensesannesiiii teşekkür ederim kızlar hepinize 🫶🏻 fantom alıcam sanırım hem uygun hem de günlük için
petekceee Minigiim-vebenn52 fantomun pratik serisinin yeni çıkanını alın diğerinden tek farkı başka süpürge ayağı ayrı satılmıyor satılsa alacaktım bende de fantom 1200 var çünkü memnunum birşey dökülse hemen gözüme birşey çarpsa alıyorum ayrıca çok hafif fp ürünü ama yeni çıkanına bakın çok da fark yok hem
gocebeanne Ayyy kızlar burda fantom çok güzel dedim tak eşim düşürüp kırdı 😅 kendi kendime nazar değdirdim resmen. Kullanılacak durumda bantladık yola devam
Kahverengi Minigiim-vebenn52 arnica başlıkları dyson muadili çekiş güçü mükemmel temizlemesi kolay şarjı uzun süre gidiyor iki buçuk yaşında oğlum var elim ayağım oldu bide hamile olduğum için daha pratik bir ürün çokta ağır değil nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum makinayı bir problem yaşamadım
Gnc3371 Ben Amazon’un kendi markası olan greenote aldım 2400 TL bir hafta içinde yurtdışından geldi Bosch almayı düşünüyordum çok bir fark göremedim çekim gücü gayet yeterli günlük süpürme için düşünebilirsiniz beklentiniz karsilar
Pakizeilhan Gnc3371 bende gsc60 modelini sipariş verdim ama mesaj attılar gümrükten geçmemiş ücret iadesi yapilacakmis