Aysegulmutlu97 Kızlar gebeliğinizde ilk bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ? Şimdiden teşekkürler 🤩
Enfal_06 Ben buraya yeni katıldım 7+3 hala kalp atışını duymaya ve bebeği görmeye gitmedim en son 5 haftalık en keseyi görmeye gitmiştim henüz gitmedim Perşembe günü gidicem canım sen kaç haftalıksin
Aysegulmutlu97 Enfal_06 ben daha doktora gitmedim 3 kere beta verdim yükselişim çok güzel 2.hamileliğim tecrübeliyim artık bugün 5+1 im c.tesi gününe randevu alıcam oğlumda 6+2 ken kalp atışını karından ultrasonla duymuştuk :)
Aysegulmutlu97 asennaa bende tam 5+5 ken randevu aldım doktora belki bebeğide görürüm diyorum ama sanırım erken
Enfal_06 Aysegulmutlu97 ya ne güzel umarım güzel sonuçlar alırsın inşallah bizde duyarız kalp atışını
Guler_2 Aysegulmutlu97 5 haftaliktim kese göründü. 6 ci hafta yine gel dedi doktor kalp atisini 6 da duydum 156
Aysegulmutlu97 yeschef-13 maşallah her şeyi erkenden görmüşsünüz betayı hatırlıyormuşsunuz kaçken kese gözükmüştü
Aysegulmutlu97 OguzMoms benimde bu ikinci :) ilkini 6+2 de duydum bunda bakalım 5+5 e randevu aldım duymam büyük ihtimallerden belki görürüm bebeği 🤷🏼♀️