Srp53 sizi çok iyi anlıyorum bende aynı süreçlerden geçtim neden bilmiyorum bekarken hep benim çocuğum hemen olmaz ya kafasındaydım zaten çok çocuk seven biri de değildim evlenir evlenmez asla çocuk istemiyordum eşimde aynı düşüncede olduğundan 2 sene korunduk yapmadık benimde eşim doğulu ve 8 kardeşler bütün ablaları anında doğurdu falan ilk erkek evlenmiş tabi hemen çocuk bekliyorlar 2 sene istemediğimzii ben açıkça söyledim bizde kimse kalkıp böyle imalarda bulunmaz. Neyse artık çocuk istediğim zaman daha ilk aydan olmayınca stres oldum aman olmayacak aman zaten ne zaman istediğim oldu triplerine girdim hemen hastenelere koştum doktorlar daha kaç ay olmuş dediler bakmadılar bile ama stresli ben her tahlili kontrolü yapmak istiyordum 6 ay sonra oldu hemde hiç ummazken ama maalesef düşük oldu o zaman yine zaten hep olumsuz şeyler başıma gelir kafasına girdim ama çok şükür yine saldığım bi zaman 4 ay sonra yeniden hamile kaldım şu an 25. Haftadayım hala nasıl ya çocuğum mu olacak diyorum ancak doğunca idrak edicem galiba ama maalesef olumsuz düşünceler hamilelik zamanı da insanın peşini bırakmıyor en büyük sığınağım Allaha dua etmek kötüyü çağırma derler ya gerçekten doğru ama gel gör ki insan bunu kolay uygulayabilen bi varlık değil inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur sizede ❤️Bu arada denemeye başladığımızda 27’ydim şimdi 28’im 29’da doğurucam inşallah hep geç kaldım hissi bende de vardı maalesef