dilos011 Kızlar 24 Ocak korunmasız ilişki oldu adat günüme 10 gün var test yapsam belli olur mu cıkar mi yani bilgi verir misiniz Başlık yapmalıyım olacaktı yanlış yazmışım 😂
Missprincess dilos011 ben yaptım çıkmadı adetime 10 gün vardı sonra içime bi kurt düştü adetime 2 gün kala yaptım çıktı. Şuan 8 haftalık tam 💞
sacmalamakizim dilos011 Benim tam 9 gün var 22 ocak’ta oldu ilişki, inanılmaz ağrılarım var kasık bel yumurtlama ve çatlama günüde geçti, inşallah hamileyizdir boşuna kuruntu yapmıyorumdur. 😓
dilos011 bsra4213 yarın yapsam belli olur mu ki çok merak ediyorum da belirti yok ama emziriyorum 8 aylık oğlum korunması ilişki 2 kere olmuştu sadece o an
bsra4213 dilos011 yok canım adetine 10 gün var bir de ben adetine 2-3 gün kalası yap derim ben adet gününü 10 şubat zannettim
Psk1998 Missprincess bende bu ay içerisinde birkaç kez korunmasız denedim, 3 gün var adetime 5 gün kala test yaptım negatifti tekrar baksam diyorum ama negatif görürsem de üzüleceğim
Missprincess Byz0706 aslında 3 gün kala test yaptım 2 gün kala kan testi verdim zaten 400 çıkmıştı . Muhtemelen üstüne adet görmüşüm çünkü adet 2 gün geçmişti ben 5+2 ymişim.
Missprincess sacmalamakizim ben hiç uğraşmadan tek bi şekilde hamile kaldım. Oda ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup bekledim. Bi kerede hamile kaldım.