Aysnrinci Haftada kasılması olup Nst de çıkmayan var mı kızlar. Her gün kasılmalarım oluyor karnım çok sertleşiyor fakat nst de sancı yok
Melek2023 Aysnrinci normal kendi kasilman sancin nasil olur bilmiyorum, ilk dogumu suni sanciyla yaptim. Bende karnimda bitakim bsyler oluyo bazen,boyle geriliyo sanki,yada bebek hareketimi anlayamiyorum… kasilmami acaba…
Edus35 Merhaba ç 30+6 da geçen haftasonu yoğunlaştı kasılmam doktorum a belirttim garipti bana göre gece acile gitmemi istedi doktorum nst bağlandım biraz sancım çıktı açılmama baktılar 1 cm açılmam varmış o gün yatış verildi 1 gece yattım serum iğne ilaçlarla geçti 1 buçuk haftadır yatak istirahatindeyim doktorum tuvalet dışında kalkmamı istemiyor yatıyorum sürekli muayene etti doktorum haftaiçi herşey yolunda dedi ama etken doğum riskim varmış dikkat edicembakalım korkutmak için yazmadım sadece tedbir alıp ona göre takip etmek gerekiyor canım benim inşallah sıkıntısız atlatırız 🩷 nst hafif sancılarım çıktı benimde oysaki çok kasılmam oluyordu demekkş kişiden kişiye değişiyor şuan 32+2 yim dinlenemeye devam
Aysnrinci Edus35 amin inşallah 💗 benimde erkem doğum riskim başından beri var ama bu hissettiğim kasılma nst de yok iyi ki yok ama ifade de edemiyor insan şikayetini boule olunca.. inşallah saglikla zamaninda gelirler bebisler