Medusa Kızlar hamile pijaması arayanlar için, suwen çok iyi bir marka kalite olarak. zaten genelde fiyatları da 190 civarında pijamaların. Bugün bi gireyim bakayım dedim hamile pijaması için, evdekiler belimi sıkmaya başlamıştı. 58 liraya mis gibi pijama aldım biraz da büyük aldım hatta baharda rahat rahat giyerim diye. Şu an üzerimde ve çoook rahat. Benim aldığımın adı twinkle hamile pijama, google’a Yazınca çıkıyor suwen twinkle hamile pijama diye. Bi bakın derim pijamaların koton alt başlığında değişik türleri de vardır
GamzeTopluKk Medusa bende kullanıyorum ve çok memnunum 😂 kargo bekliyorum doğum için gecelik ile pijama takımı aldım 😍
SeherNilgnBakrc Medusa kilonuz kaç hangi beden aldınız gerçekten çok uyguna geliyor teşekkürler Bilgi için 😀
GamzeTopluKk Medusa iki pijama takımı bir sabahlik bide gecelik aldım hem hesaplı hem kaliteli 😂 geçen ay %50 indirim den bide bu ay ki %70 den aldım , bende her pijama soran posta yazdım nerdeyse orda uygun diye
Medusa Dismimaar rica ederimm ben rahatladım herkes rahatlasın 😍 190 görünüyor pijama ama sepete atınca düşüyor fiyat. Bu arada şişirme fiyat değil geçen ay 190’a görünce ehemehe deyip mağazadan kaçmıştım 😂 indirimi görünce mağazaya koştum eheh
Medusa GamzeTopluKk geçen ay bu benim baktığımda indirim yoktu bu ay görünce üstüne atladım 😂 ara ara yapıyor suwen ya Harika bi marka kesinlikle uzun süre eskimiyor 30 ile yıkayınca
GamzeTopluKk Medusa Viaport mağazasnda %50 vardı geçen ay , internet sitesinde sipariş verdim ikinciyi baya hesaplı oldu 100 liraya iki takım nerdeyse 😂 kesinlikle öyle ben çok memnunum
Medusa SeherNilgnBakrc ben 40 bedenim boyum da 1.75, paçası filan uygun oldu boy olarak. Beden l olurdu ama xl aldım ki illa kilo alırım diye. 42 bedene xl gayet iyi gelir hatta üstü bol bile geldi ama göğüsler malum 😅
Medusa Dismimaar ahah al valla çok rahat. Emzirmek için de uygun üstten düğmeleri var, lohusayken de rahat rahat giyilir bir iki ay
GamzeTopluKk Dismimaar güle güle kullan ;) suwen iç çamaşırları da indirime koysa on numara olacak ama bu kadarı da gayet iyi 😂
GamzeTopluKk Medusa lohusa takımı çok ince bide önü açık baya ,kollarda da dantel detay var , tesettürlü olunca çok cazip gelmedi ben beğenmedim
Medusa GamzeTopluKk aslında çamaşırda da 4 al 2 öde var şu an. İki don 70 lira 😂 ama 4 olduğu için tanesi 17’ye filan gelecek. O kaliteye yine de uygun bence ne bileyim.
GamzeTopluKk Medusa yani hesaba vurunca öylede hesaplı oluyor 😂 toplamda 200 kusur liraya baya birşey almış olunca donlar pahalı geldi 😂