Sevvalkizilkayaa 35 haftalık hamileyim bebeğim erkek ama sürekli kız bebek görüyorum siz bu durumu yaşadınızmı
busduuk1914 Sevvalkizilkayaa 29 haftalık olduk nerdeyse en başından beri erkek gördüm hala ara sıra görüyorum emzirirken hep erkek 😂
Azra8Engin Sevvalkizilkayaa ilk erkek bebek görmüştüm rüyamda. Sonra bir rüya daha gördüm doktorum doğumumu yaptırıyordu bana Azra ben sana erkek dedim ama bu kız diyordu ve kucağıma kiz bebek veriyordu😁 27. Haftadayim cinsiyetimiz kız her gittiğimde rüyamda böyle gördüm hala kız mı diye soruyorum😁
Aysegulllllllll07 Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren rüyamda hep oğlum oluyordu sonuç oğlum oldu
izobellaaa-_- İlk gebeliğim de hep erkek gördüm gördüğümün aynısını doğurdum şimdide kızz görmüştüm kızım Olacakmış 😀
Mrvylmz61 Ben ikiz hamileyim ikisi de kesin erkek dedi dr. Ama bu gece onlardan biri kız dedi rüyamda bir kişi. Şok oldum. Heyecanla bir sonraki kontrolü bekliyorum. Ben de akşam kıyafet alışverişi yapmayı düşünüyordum üstüne bu rüyayı görğnce kfam karıştı