Melikeevren8 msr33 yaa kıyamam ben hiç bir şey yapmıyorum babasının sesine çok tepki veriyor benim kızım eşim ne zaman seslense 15 haftalıktan beri hep yüzünü gösterdi hatta gülerken bile görüntüsü var 😂😂😂😂 kızlar gerçekten babacı oluyor arkadaşlar🥹🥹🥰🥰
TugbaOmerCucuk msr33 ultrason la aslında bi nevi ışık tutmuş oluyoruz bebeklere. Yurt dışında turkiyede ki kadar bakılmıyormus biz sürekli görmek istiyoruz 😄 uzun zamandır bende görmüyorum ama benim farklı tabi suyu azaldığı için çok fazla pozisyon degistiremiyor. Net görünmüyor. Ama giderken yanıma mandalina alıp hastaneye girmeden yiyodum. Mandalina da aşırı hareket ediyor. Çikolata falan değil de en azından meyve şekeri alsın diye düşündüğüm için meyvelerle denedim ben hep. Evden gitmeden mut süt bal kuruyemisleri çekip içiyorum o zaman da hareketleniyor.
Tgbayksn msr33 35.haftayadayim. daha 2 kere düzgün gördük. Neler denemedim ama gosteresi olmayınca asla oralı olmadı. Salladık gezdik geldik çikolata yedim ama yok inat
mugemuzn msr33 arkasını dahi dönse doktor cinsiyetini görür. Biz 12. Haftada cinsiyetini öğrendik oğlumuzun, 16. Hafta kontrolünde arkasi dönüktü ama başından ayağına kadar her yerini inceleyip gösterdi doktor 😊
msr33 mugemuzn ya ultrason cihazı iyi o zaman doktorun🥹 ben doktordan çok memnunum ama cihazı çok eski bide özel hastane doktor için değiştirmiyorum
mugemuzn mugemuzn msr33 bence de ultrason cihazı cok iyi olduğu için olabilir, bir de onu kullanmak da bi meziyet diye düşünüyorum. Doktorunuzdan memnunsaniz ne mutlu, ben de çok memnunum simdi hastane değiştiriyor, biz de peşinden 😊
duriskonunannesi msr33 görmek için özellikle gitmeyince gösteriyorlar galiba kendilerini 😁 ben benimkini ilk defa 29 haftalıkken gördüm o da hastaydım amaç bebek iyi mi diye gitmiştim gösterdi kendini bir daha da görmedim zaten artık görünmüyor da sıkışmış 😁
Mrskocc msr33 valla bebiş istemezse ne yaparsan yap göstermiyor tok da gittim tatlı da yedim birinde kapatmıştı bacaklarını diğerinde oturmuştu😅
Tubiku Tatar59 benim de oyle hep. Hala gostermedi. Boyle de dogacak az da kaldi, artik umidi kestik, dogumca gorucez :)
Suhiss msr33 msr33 bebekler genelde ters donene kadar ayni pozisyonda kaliyor benimki de hep sagimda kafasi solumda ayaklari vardi ve yuzu rahim duvarina yapisikti doktor arada su olmadigi icin net fotograf alamiyorum demisti ne zaman ki bas asagi dondu net fotolar almaya basladik
B1cnm Cgdmerl ya cidden bizde özele gidiyoruz hiç böyle 10 dk tutugu yok göstermediğğ zaman uğraşmaz 😭 doktor bey
Cgdmerl B1cnm benim doktorum sağolsun bu konuda cok şanslıyım. Gece gündüz demez her soruya cevap verir, kalp atisi duyup bebegi gprunce bizl3r kadar seviniyor