btytgy Elfthh ben sol kasığımda ağrı kramp benzeri bir şey yaşadım. Özellikle oturduktan sonra ayağa kalkınca ilk 2-3 adımda şiddetli oluyordu azaldı şu an ama var hala 23. Haftayım. Cuma randevum var soracağım sizimde bu tarz bi ağrı mı?
Serendipity16 Elfthh benimde oluyordu o haftalarda genelde ayakta kaldığımda yorulduğumda ama yatınca dinlenince geçiyordu sizde takip edin geçmiyorsa yine bi acile gidersiniz bazen enfeksiyon da kasık ağrısı yapıyor
Elfthh btytgy birde vajina ya da baskı ağrı gibi giriyor geçiyor bu günlerde olmaya başladı ama birden kalkınca da ağrı giriyor
Busraa8 Elfthh bende 27. Hafta boyunca çektim parol içince rahatlıyordu kasık ağrısı batma hissi bu gece çok şiddetlenmişti uyutmadı acile gittim nst de birşey çıkmadı tahlilde idraryolu enfeksiyonu çıktı o ağrı yapıyor dediler
Elfthh Bizden sonraki haftalardaki yaşayan kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum endişelenmeyiz çok en azından🌸
btytgy Benim komşumda da oluyormuş şu an doğum yaptı o zaman doktor normal demiş ama başka yaşayan varsa tabi bilgi paylaşırsa güzel olur ☺️
Elfthh Serendipity16 evet evt çok yoruldugmda da oldu insan krokuyor ya randevum var haftaya ama acil diyen olsa dedim heemn bekletmeyim