Busra1407 Aysegull_t şimdi bir başlık açtım bakabilirmisininiz bende mayıs annesiyim aldıklarımı paylaştım ama eksik çok tabi 🙈 ordan fikir istiyorum
Serendipity16 Aysegull_t burada çoğu kişi önerdi muhakkak lazım oluyormuş sütün gelmezse süt gelmesine faydası oluyormuş göğüs kanallarını açıyor onun dışında bi durum olur çocuğum emmek istemez hemen sağıp veririm dışarıda olurum biberonla veririm falan o yüzden aldım
Izzet Aysegull_t oglusum olacak insallah bizimde ufak tefek esyaar kaldi sabun şampuan bez falan iste
Simge16 25 haftalık olduk bugün kızımla. Oğlumda kalan çok fazla eşya vardı geri kalanlarda hallettim. Burun aspiratörü Pamuk hediyelik eşyaları kaldı ayarlamadığım Bi şimdi şubat indirimlerinin alıcam
Aysegull_t Serendipity16 Anladım ben aldım ama hiç gerek yokmuş aslında ilk gebeligimde ilk gün gelmedi hastaneden verdiler sağdık sadece hemen indi çünkü fiyat olarakda pahalı birşey cokda gerekli değil aslında
Serendipity16 Aysegull_t yani bilmiyorum çevremde herkes muhakkak al dedi bende aldım acil bi durumda sütüm hazır olursa içim rahat eder kullanırım diye düşünüyorum doğum yapınca çok daha pahalı olur o yüzden şimdiden almak istedim