melekusar Arkadaslar 36+5 günlük hamileyim bir haftadır geçmeyen öksürüğüm var çok kötü zorluyor beni artk öksürmekten kaburgalarım ağırıyor. Benim gibi yaşan var mi oksurugu kesecek tavsiyeleriniz??
Kediannesi1 melekusar 1 bardak ılık süte yarim çay kaşığı karabiber koyun bal veya şeker koyup için çok güzel kesiyor dayanabilirseniz 1 çay kaşığı da olur
Mrsselvinaz melekusar çok geçmiş olsun “organik cam kozalağı şurubu öneririm “ öksürüğü anında keser.Ben sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim daha doğrusu emdim macun dan yumuşak. Not:doktorunuza da ürünü öncesinde danışın.
bdenerigokce melekusar 1-2 çay kaşığı zencefil sıcak suya kulplu çay bardağı boyutu Yarım yemek kaşığı bal veya 1 yemek kaşığı tadı çok acı ise Ben bunu sabah akşam yaparım geçer hatta başlangıcında sadece sabah yaparım geçer bazen😍
nniduaa melekusar sarımsağı ezip sütle içmiştim ben iyi gelmişti ya da zencefil tarçın bal da iyi gelir
Rabiss34 Geçmiş olsun bende vardı öksürükten sancım çıkmıştı nst de resmen. Günde 4 5 bardak mandalina kabuğu suyu içtim ılık bir şekilde. Birde sirkeli mendil ayaklarımın altına koltuk altıma ancak öyle atabildim hasttaalığımı birde sabah sirkeli suylla gargara
Ebruu133415 Siyah turpun tepeden altına kadar oyun en altı ufacık bir şekilde delin delik küçük olsun üstten bal koyun alta balla beraber turp suyu süzülsün onu için en ağır öksürüğü bile çok kısa sürede kestiğine şahidim geçmiş olsun