Mother Kızlar 24+6 yım Maşallah paşam çok hareketli ama eşim elini koyunca karnıma hiç oynamıyor çektiği anda oynuyor ben koyuyorum oynuyor eşim koyunca duruyor sizce neden başına gelen varmı???
Ssraa Mother canım başına gelen varmıs daha benim gelmedi ama :) sanırım ürküyor olabilirler anlıyorlar sonucta bazı seyleri belli haftadan sonra :)
AysegulAloluAcikgoz Mother Esinin elini tanimiyor o yüzden oyle oluyor eşin konussun bebeginizle sesini dokunusunu hissetsin alisiyor sonra ben 32. Haftaya girdim esimin sesine karsilik veriyor sanki o konusunca kipirdiyor 😊 denk bile geliyor olabilir belki ama esimi mutlu ediyor ona karsilik verdigi icin 😊
Deletedmom34 Mother Benimki de öyle yapıyordu. Dün eşime seslendim sessizce oynadığı yere kendi elimi çekip yavaşça onunkini koydum sessizce. Adamın elinin içine vurmaya başladı ilk kez. Şok geçirdi eşim sevinçten ne yapacağını bilemedi öyle dene bide 😂
Endegerlimoglum O haftalarda bizde oyleydik 😂😂😂 bence hiisediyo çocuk aliyo enerjiyi yabancı elin değdiğini 😂
GamzeTopluKk Poine tam kamera açılıyor duruyor dimi 😂😂 ah sipam ya benimkide öyle 😂😂 adam akıllı bir çekemedim hareketlerini çocuğumun 😂
Poine GamzeTopluKk aynen duruyor resmen video kapatıyorum kocaman tekme geliyor 😂😂 eşimin eli içinde geçerli aynısı 🤣 akıllı bıdıklar yaa :)
GamzeTopluKk Poine hahaaahaaa oğlum paylaşmıyor beni şimdiden diyorum ben eşime tabi çok fena bozuluyor duruma 😂
Emell Mother aynisi bende de oluyo. Hatta cok tuhaftir ki esim gece calisiyo. Gece yatakta taklalar attiriyo resmen canimi acitiyo parti veriyo. Sabaha kadar uyutmuyo. Sabah babasiyla misil misil uyuyo. Pazar geceleri evde oluyo . Pazar geceside hic sesini solugunu cikarmadan uyuyo. Diyorum bu cocuk babaci. Seni yaninda istiyo.biliyo gece uyusam gunduz babasinin yaninda olmucam ona gore hareket ediyi
YagizAsyaMom Mother ilk başta öyleeydi bizim de. Şimdi37+3 olduk eşim oğlum napıyosun babacım diye seslendiği an karnımda savaş çıkıyor 🤣 nasılda tanıyor sesini nasıl tepkiler veriyor şok oluyorum bütün gün sesi çıkmayan çocuk babasına neler yapıyor 🙄
Zynur16 Mother benimde öyle canım ya eşim koyunca oynamıyor bende istiyorum eşimde hissetsin ama sırt üstü yatınca hissetti
Sonkayalar Mother 24+3 um bende bızdede durum aynı elını koymayı bırak adam kafasını cevırse duruyorlar oynamıyorlar benle ama horon time gibiler 😁
MERVEATALAY Benim kizimda ayni esim uzulmesin diye seni hissedince sakinleşiyor uyuyor hemen dogunca da senin kucaginda sakinlesecek uyucak hemen göğsünde diyorum 🙈