Buseirgit Adenala inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum parol- bol su- migren taşı- buz kompleksi bana bunlar biraz iyi geliyor
SedaTemel Adenala etkilemek istemem bir doktoruna sor ama benim de migrenim var parol hiç geçirmiyor doktorum bana arwales içebilirsin dedi içtim bir kaç kere ben
Betul-97 YldrmNUR Bende de başlangıcı var gebelikten önce arveles vs içiyordum dediğiniz gibi parol asla bir faydası olmuyor. Hamile olduğumu öğrenince bol su, parol ve migren taşı var ondan sürüyorum sabah-akşam sürüyorum başıma iyi geliyor şükür
Hilalaktscbk YldrmNUR Benim de migrenim var parola destek olarak bol su içiyorum bir de şekersiz kahve içiyorum yatıştırıyor. Allah yardım etsin en korktuğum şey gebelikte migren atakları yaşamaktı. Çünkü tuttuğu zaman gözlerim fırlayacak gibi oluyor burnumun kulak kıkırdaklarımın bile ağrıdığını hissediyorum. 😓
Adenala Buseirgit Ben havlu peçete arasına kolonya karabiber döküp onu katlıyorum başıma tülbentle sarıyorum karanlık odada uzanıyorum o da işe yarıyor
Adenala SedaTemel Ben ilaç içmiyorum canım arkadaş parol sormuş gebelerde onu kullanıyorlar doktorum zor durumda kalmadıkça içme dedi doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum arveles vs içmem önermedi
Betul-97 Adenala Valla 5 gündür de hastayım yazdıklarını okuyorum da bir şey yazmıyorum aynı şeyi yazıyoruz zaten 😂😂
Adenala Betul-97 😂😂😂😂 ay sen çok yaşa yeni kaos ve yorumlarıma hazır olun yeni sezonda rengarenk olaylarla sizlerleyiz