Birbebekk Kızlar Bayrampaşada gitiginiz dogum yapıp.memnun kaldiginiz hastane ve doktor tavsiyesi verirseniz çok sevinirim
Popi Birbebekk İstanbul Şafak hastanesi Albert hocaya gidiyorum. Son bir ayım kaldı. Çevremde akrabalarımda Albert hoca ile doğum yapan çok kişi var. Sakin egosu olmayan her soruya cevap veren mesajlarda size hemen dönüş yapan bir hekim
miranatlas Birbebekk kolan Bayrampaşa dilek acar cemile vatansever selver kolan 3 ü de öneriliyor bende orada doğum yapmayı düşünüyorum
MMerve34 Valla yok imkanın varsa Esenler kadın doğuma gel Ece bahçeci doktorum çok iyi çok memnun kalırsın
Bebekbeklrkn MMerve34 çok severek gittiğimi sanıyordum fakat doğumhaneye yönlendiriyor her seferinde hiç ilgilenmiyorlar daha gitmem büyük konuşmayayımda
MMerve34 Bebekbeklrkn doğrudur bende gittim bir kere bir bayan doktora ama soru sormama rağmen cevap vermedi bir daha da gitmedim
Bebekbeklrkn MMerve34 gerçekten devlet diye kötülemiyorum dün ordan oraya gittim psikolojimi bozdular resmen
Popi Bebekbeklrkn Benim 3 düşüğüm var. Devlet veya araştırma hastanesi çok hastane doktor gördüm gerçekten hiç mi ilgi alaka olmaz ya. O kadar çok hasta görüyorlar ki bıkmışlar artık. Kadın doğumcu olarakta erkek doktorlar daha anneyi anlayarak yaklaşıyor bence.
MMerve34 Bebekbeklrkn çok haklısınız bende gebelik dışı hep hasta olduğumda özele giderdim Ece hanımı tanımasam yine özelle devam ederdim fakat doktorum iyi olduğu için gerek duymadım bence denemelisin özele güç yetmiyor bazen
MMerve34 Popi MMerve34 Bebekbeklrkn özelde nstye bile para alan var İstanbul gibi bir yerde birikim olmadığı müddetçe çok zor
Bebekbeklrkn MMerve34 39 a girdim zaten 20 li haftadan bu yana denedim ama son olaylarda doğuma istemiyorum Suriyeli dolu onlara gelince hemen alıyor doğuma
Popi MMerve34 evet nst de ücretli ama ben henüz hiç girmedim.35 haftalık oldum. Bebeğin suyu kilosu iyi olduğu için sancı krampta olmadığı için henüz koymadı nst ye beni.
Popi Halilesma ah pardon 😉💐 18 bin sezeryan. 16 bin normal doğum fiyatı. Epidural veya spinal gibi ekstralar isterseniz de her biri için ek ödeme 1800₺. Eşiniz devlet memuru ise %10 indirim de oluyor.