Ela2021 Merhaba arkadaşlar karnınızda ya da kasıklarınızda ya da alttan şimşek çakar gibi ya da bıçak batar gibi Ağrılarınız oluyor mu normal mi acaba
1palyaco Ela2021 gebelikte kasılma batma normaldir ama çok şiddetli ve sık devam eden bir durum ise doktorunuza başvurun . İstirahat etmeye özen gösterin 🌸
Kadersaahin Ela2021 benim öyleydi doktoruma sordum bebek yerleştiği için tutunmaya çalışıyor ağrımazsa kork demişti
merimiri Ela2021 mide bulantısını ilaçla kontrol altına alınca farklı bir durum yok bende 7+6 dayım onun dışında bir ağrı sızı yok
Lamiyye_Yilmaz Bazen oluyor evet ama o kadr cok mide bulantisi yasiyorumki onu es geciyorum agri girdigi an diren oturuyprum veya uxaniyorum
Mervvv0 Ela2021 ben 14. Haftadayim bu zamana kadar adet benzeri sancilar oldu ama suan dediginiz gibi kasik batmasi oluyor sag kasigimda tedirgin oluyorum bende
Civciv53 Ela2021 benimde oluyor bir kaç gündür. Sağ kasığımda acaba gaz sıkışması mı diye şüphelendim ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum böyle sanki içerden biri bıçak sokuyormuş. Gibi aniden dimi