Ankara-58 Kızlar bir ben mi böyleyim herkes mi aynı 23 gün oldu hala dikişlerim iyilesmedi büyük tuvalet yaparken maf oluyorum ağrıdan
Polenmom Ankara-58 arkadaşımın tam 39 gün sürmüştü haliyle aşırı dert etmişti, az daha istirahat edin ilaçlarınızı aksatmayın sonra hiç bir şey kalmaz şu an çok memnun kendisi, çokça geçmiş olsun 🌸
Neslibt72 Ankara-58 bende de çok dikiş vardı 40a kadae anca rahatlamıştım . Taharet almak yasaktı baticon lu bi karışımla temizliyodum o bölgeyi. Ve kabız olmamak için bol bol sıvı hoşaf vs tükettim. Temizliğine çok dikkat etmek lazım iltihap olayı riskli eğer çok rahatsız oluyosanız bi doktora muayene olun derim
Ankara-58 Polenmom benimde uzun sürdü cnm ilac olarak sadece antibiyotik verdi başka birsey vermedi doktor krem yada başka birsey bende zaten kabız değilim ama butuk tuvalet çıkacağım zaman acayip bir agri oluyo makat tarafıma doğdu maf ediyo
Polenmom Ankara-58 2 çeşit krem kullandı diye hatırlıyorum, bir doktoruna danışsan 🌸 bol sıvı tüketmişti katı bir şey yememişti aşırı zor bir süreçti ama sonuçtan çok memnun en ufak bir iz vs. yok diyor
Ankara-58 Polenmom bende öyle cnm bol su tüketiyorum sıvı kullanıyorum ama butuk tuvalet geldiği zaman acayip bir agri oluyo bnm anlam veremedim ondan sonra 3 4 saat ahri geçmiyor resmen gicimin üstüne oturamıyorum dikislerim mi tuvalet yaparken kasiliyo agriyo yada makatta catlat oluştu bilmiyorum
Polenmom Ankara-58 aynı şeyleri duyduğum için yazdım zaten inanırım zordur Allah yardımcın olsun 🙏🏻 ekstra ilaç vs. için doktoruna danışmakta fayda var bence
Ankara-58 __mom1 af edersin cnm ama baktım dışarıda görünen birsey yok makatta yara izi yada hemoroid felan içten mi acaab
merve_bulut Canım doktorum bana bi krem vermişti adını hatırlamıyorum ama kısa bi sürede iyileşmişti sana krem felan verdi mi