karakayahavva00 FKRKS29 Düşükten sonra değil de 1 yıldan sonra olmazsa sıkıntı dedi doktor. Ben düşükten 6 ay sonra hamile kaldım. Şuan 19 haftaya girdik.
FKRKS29 karakayahavva00 ya Rabbim sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin , biz istediğimiz ay olmuştu ama boş gebelik dusugu yaptım temmuzda doktor 1 adet bekleyin dedi Eylül den beri istiyoruz ama 🤷♀️ bu ay da olmazsa 6 ay olcak bizimde
karakayahavva00 FKRKS29 benim de boş gebelıktı bi gün wcde parçalı bi kanama gördüm o aydan sonra hamile kaldım. Bunu çoğu kişiden duydum artık kirli kan mı temizlendi nolduysa hamıle kalabildim.
Deletedmon_98 karakayahavva00 merhaba regl zamanınızda mı gördünüz ? Bende aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, Şuan regl dönemindeyim ve normaline göre biraz fazla kanamam var bugün öğlen sanki ciğer parçası düşürmüşüm gibi kocaman bir parça geldi şok oldum
FKRKS29 karakayahavva00 ya kürtaj mi oldunuz yoksa kendi mi düşmüştü acaba , benim her ay parçalı geliyo doktor rahmin tamamen temizlendi demişti ama bakalim insAllah en kisa zaman da hayırlısı ile olur❤️
karakayahavva00 Deletedmon_98 evet regl zamanıydı bı anda sasırtıcı bı pıhtılı kanama olmuştu forumda bı çok kadın bu durumdan sonra hemen gebelık gecırdıgını yazmıstı
karakayahavva00 FKRKS29 kürtaj değildi doktor normal adet olur gibi kanaman olacak demişti çok uzun sürmeden kanama oldu bitti sadece beta değerlerim yüksekti kese vs bısey yoktu
FKRKS29 karakayahavva00 Hıı anladım benim kese varsın 16 mm di ama içinde bebek oluşmadı normal düşük yapar gibi fazla kanama ve ağrı oldu ve kese düştü belliydi zaten kese olduğu 16 milimdi
TLze-15 Kızlar su an test yapmak için bekliyorum bat11 Göbeğimin alt kısmında ağrı var ve kramp şeklinde. Hareketlerimi kısıtlıyor. Düşük belirtisi mi bilgi verebilir misiniz