Fatmakaya158 Kızlar acil 1 buçuk saattir karnımdan toplanıyo bebeğim canımı yakıyo sağa dönüyorum toplanıyo sola dönüyorum toplanıyo yürüyorum uzanıyorum olmuyo napmam lazım Doğum belirtisi felan değil demi? Canım çok yanıyo Rahime de vuruyo ağrı
Chan Fatmakaya158 Dediklerin sancıyı tarif ediyor. Lütfen bir acile gidip nstye bağlan en azından. Kaç haftalıksın?
Zeliha66 Fatmakaya158 canim bi acile git nst ye faln baglasinlar. Pozisyon degistirince gecmiyosa mutlaka git
ezos Fatmakaya158 canım 33 haftada doktorum demis ti ki eğer bebek Çok fazla toplanırsa magnezyumu günde 2 kere al inşaallah senin de önemli bisey değildir ama aksatma doktoruna danis 😊
Yarenelibol Fatmakaya158 bnmde öyle oluyor 35+6 😥 alıştm artk canımı cok yakıor ama sen bi acile görün istersen haftan erken kasılman felan vardır
Fatmakaya158 Chan 28 haftalığım çok acayip bi şekilde toplanma oluyo hareket edemiyorum yürümek bile iyi gelmiyo
Chan Fatmakaya158 daha geçen hafta benzer şikayetle gittim. Doktor sancı için nstye soktu. Ultrasondan bakıp alttan muayene etti. Sancı çıktı ama ciddi bir boyutta değildi çok şükür. Haftalarımızda aynı.
Fatmakaya158 Zeliha66 Valla kaçtır değiştiriyorum değiştirmediğim pozisyon kalmadı değişmedi bi türlü toplanıyo hep nereye dönsem o tarafa toplanıyo şuan sanki bi duruldu
Poine 16-17 haftalıkken çok oluyordu bende. Doktorum toplanmasına normal demişti. Ama senin hem haftan biraz ilerlemiş Hemde geçmiyor diyorsun acile gitsen iyi olur kuzum. Hem için rahatlamış olur?
Byzzz Benm de o haftalarda başladı eşi aşağıda iğneyle ilaç falan vermişti bi git bence magnezyum falan da verebilir
Poine Fatmakaya158 Nefes sıkışması gibi bir etki yapıyor mu? Sadece toplanıyor mu yoksa rahatsızzlık hissi de veriyor mu? Kasılmada olabilir geçmezse mutlaka git yarını bekleme olur mu 🙏
Asiiye Fatmakaya158 keske dememek icin fırsatın varsa takip et 1 2 saat sonra da devam ediyorsa git gecikme
Byzzz Fatmakaya158 valla ben bişe diyemem ki buna gitme desem bişe olsa Allah korusun ama sen daha iyi bilirsin bide kaç dk da bi geliyo o önemli
Chan Fatmakaya158 Rahim ağzına tedbir için bakması gerekiyor ama, çocuklarımızın sağlığı için katlanmak durumunda kalıyoruz.
Fatmakaya158 Poine nefes sorunu zaten yaşıyorum şimdide oluyo kasılmalı toplanmalı ve Rahime acı hissi oluyo
Asiiye Fatmakaya158 ben ikizlerimi kaybettim karnim sertlesti toplandi sanırsın tika basa yemis gibiydim bilincli degildim ki nerden bilebilirdim kasilmalardan oldugunu bilsem hastaneye kosmazmiydim agrisiz sancisiz acilmam oldu 19 haftada kaybettim keske cok dedim ama nasip boyleymis