Melekprenses nesli123- bence doktorun yaniliyor erken haftalarda kesin konusmus. Bence gidebilirsin baska bir doktora istersen ama bir kizin olacak gonlun rahat olsun Rabbim bana da nasip etsin 🤲 boyle guzel bir kiz haberini
hanDan2323 Haftada fetal DNA yaptırdım cinsiyet erkek dendi 15. Haftada kontrole gittim %100 erkek dendi . Bence sizin cinsiyeti kız . Sonuçta bu bir kromozom testi ama genlerine de bakılıyor çocuğun. Bence 15. Hafta içinde tekrar gidin doktora
hanDan2323 Birde keşke 12. Hafta da yaptırsaydınız o testi . Uygun görünen hafta o kana daha çok karışması için . Eğer cinsiyet için tekrar aynı şey söylenirse ki ben test bence tamamen yanlıştır . Çünkü bu testlerin yanılma payı %1 . İkili üçlü dörtlü tarama hepsi olasılık fetal DNA kesin sonuç
Can_su92 nesli123- valla doktor tabi ki daha iyi bilemeyiz ama ben ilk defa böyle bişey duydum bende fetal dna yaptırdım doktorum cinsiyeti daha önceden tahmin etmişti zaten ama test sonuçlarında kesin olarak görürüz dedi. Zaten bence de eğer cinsiyet yanlış çıkarsa testte doğru bakamamışlar demektir bu diğer hastalıklara da iyi bakamadıkları anlamına gelir güvenilirliği olmaz yani o zaman testin
nesli123- Dün akşam doktora yazmıştım ve bugün firmayı tekrar aramışlar ve firma evet cinsiyeti yanlış söylemişiz erkekmiş demiş, 2 hafta önce teyit almışlardı firmadan sözde. Testi tekrar ettiricem güvenim kalmadı
yenidenanne34 nesli123- aa saka gibi gercekten bence de tekrar isteyin hatta ucret falan da odemeyin tekrardan kendi hatalari sonucta yapmak zorundalar
nesli123- yenidenanne34 doktorun bu konunun üzerine düşmediğini düşünüyorum, ben cinsiyeti ile alakalı bir sorun mu var diye iki haftadır neler yaşadım
Melekprenses nesli123- yani sonuc ne test yanlis mj degil mi doktorunuz da bence cok ilgisiz degistirin . Ftal dna o kadar para veriliyor tekrar edecekseniz ucret vermeyin
akkrn nesli123- firmanın adı neydi hiç profesyonel yaklaşmaöışlar hayır uygun da değil fiyatları yanlış bilgi vermeleri saçma olmuş, geçmiş olsun sizin adınıza 🙏🏻
Helen07 nesli123- kromozom dan bakıldığı için yanılmaz yani xx xy bunlar dişi ve erkek demek beneğin üreme organına göre salgılanır yanılmaz hayırlı olsun
Zeynep3 nesli123- Merhaba konuyu tekrar açmış gibi oldum ama benim de ultrason ve fetal farklı çıkıyor siz hangi firmaya yaptırmıştınız acaba ? Ben genoksa yaptırdım çok fazla şikayet var acaba mı diyorum şimdi de
nesli123- Zeynep3 omega genetik buraya yaptırmıştım. Ama benim tamamen klinikle ilgili bir sıkıntıymış, firma doğru cinsiyeti gönderiyor ama kliniğin listesini kaydırdıklaeı için yanlış bilgi vermişler .
Zeynep3 nesli123- benim de bacak arası boş ama test erkek gösteriyor . Firmayı aradım biz de hata yok dediler sizin nasıl ortaya çıktı peki hata yaptıkları
nesli123- Zeynep3 benim tamamen klinikle ilgili bir sıkıntıymış, firma doğru cinsiyeti gönderiyor ama doktorumun kliniğiniğindeki listeyi kaydırdıkları için yanlış bilgi vermişler .
nesli123- Zeynep3 bir daha test yaptırın. Cinsiyet anomalisi olsa test sonucunda çıkardı. Bi sıkıntı yoktur ama siz tekrar test yaptırmayı isteyin