Kaktuscekirdegi Ebrarabla_06 eveett🤭😍🐣 AMİN İNŞALLAHH🫶🏻🤲🏻 Burdaki herkes genelde kemik yapısını nubunu falan kıza benzetiyor😂🥹
Ebrarabla_06 Kaktuscekirdegi kız madem öyle beni niye strese sokuyon 😅 ben kemik nub hiç anlamıyorum ama kafa yapısı ve duruşundan anlıyorum gülüm sağlıkla kucağına al inşallah🥰
TubaY- myangelson ahahha sağol yav çok merak ediyorum sabretsem zaten öğrenirim de herkes sağlıkla alsın inşallah kucağına 😂 benimkine bakıp anlayan olursa lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🙏😂
myangelson TubaY- bazıları çok belli oluyor ben çok anlamıyorum ama nub teorisine göre aşırı belli oluyor bazıları 😅 tabi doğrudur değildir bilemem son karar doktorda 😂😂
myangelson zehraaxr mutluresim.com a girip oradan yukleyeceksiniz link olacak onu kopyalayip buraya yapistiracaksiniz
Kaktuscekirdegi Ebrarabla_06 ahhahhah çok tatlısın🥹🥰 acaba sen ne diyeceksin diye merak ettim🤭amin inşALLAH cümlemiz🐣🫶🏻🤲🏻🩵
Ebrarabla_06 Kaktuscekirdegi senin tatlılığın o canım benim🥰 kız bildiğim de oluyor bilmediğim mi de oluyor 🤭 sağlıkla gelsin inşallah canım benim🥰