Seldahilal Kızlar aranızda bunu kullanan varmı acaba ben bugün aşırı karın ağrısı ilvardi 17+6 dayanamayıp hastaneye gittim ve doktorun bunu yazdı hafif enfeksiyon başlangıç dedi bir hafta sonra gel tekarr bakalım dedi vajinal yoldan alınıyor demi bu fitil
Yaso2110 Seldahilal bende 19 haftadayım hala kullanıyorum 7-8 hatalıktım başladığımda kasık ağrılarım hiç geçmedi ağrı arttıkça ben günde 3 kere bile kullanıyorum doktor önerisiyle
bukizanne Seldahilal çok etkili bir ilaç vajinal yolla kullanınca daha çok etkisini görüyorsunuz yatmadan önce kullanmanızı öneririm hem kalkmanız gerektirecek bir durum da olmaz hemde ilaç akıp gitmez
Seldahilal Zuhalsebu tm çok tşk ederim bide yani bana günde iki defa dedi sabah akşam bir hafta kullan gel dedi pki saatin önemi veya aç tok olmanın bı önemi varmı acaba
Zuhalsebu Seldahilal ağızdan olunca tok da vajinalde fark etmiyor sabah aç akşam tok karnına aldım hiçbir şey fark etmedi
Seldahilal bukizanne çok teşekkür ederim şuan çok tedirgin en kortugum şey fitil kullanmak galiba hiç kullanmadim şimdiye kadar 😁
Seldahilal Deraz bence hiç korkulacak gibi değil kendinizi kasmayın çok rahat oldu yani hiç korttugum gibi olmadı 😌🤭