Gulsahgunhan sallyt ılık şekersiz süt dene birde 6. Aydayım hala bulantım devam ediyor hiç birşey kesmiyor süt bir tık rahatlatıyor. Birde yeşil elma 🍏 iyi gibi gelmişti
sallyt Narin9 ekşi şeyleri salçalı şeyleri baharatlı ve tatlı her şeyi kusuyorum hiç bir şey yiyemez oldum
emirtimr1 sallyt docdrmfk ismi doktorun instagramdan takip edebilirisiniz 3-4 gün önce paylaşmıştı bende öyle gördüm☺️💜 rica ederimm🌸
sallyt Elffth_2017 doktoruma sordum hiç bir şey söylemedi bununla ilgili özellikle gavisconu sorayım kullanılıyorsa çok işime yarar
Prensesannesibir Elffth_2017 o ilacı da sürekli içmememizi öneriyor lar bende reflü vardı o ilaçtan verdiler günde 2 defa fazla kullanmayın dediler eczanede
Sadeceanne2 Elffth_2017 gaviskon mide yanmasına iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam kusmaya pek etkisi olmayabilir
maysanur sallyt zencefil suda kaynattıktan sonra bardağa alıp içine limon sıkıp bir yemek kaşığı bal koyup içmiştim bana iyi gelmişti. Banada diğer yöntemler işe yaramamıştı
sallyt Eceliza3434 prilam 1 tane içtim tansiyonum 4’lere düştüğü için doktorum kullanmamamı söyledi🥺 metpamid alerjim var zaten zofran ve türevlerini kullanabiliyorum onu da çok içme dedi o bile işe yaramadı bende