19931994 Gebelikte kabızlığa ne iyi gelir kızlar sanki oturunca bile kalçamda ağrı var ve vc ye çıkamıyorum . Sizinde başınıza geldi mi ne önlem aldınız?
Adenala 19931994 Sindirim sistemini düzenlemek lazım sabah aç karnına kuru kayısı kuru incir yiyorum bazen komposto yapıyorum eğer ilerlerse doktorunuz şurup yazar sindirim yavaşladığı için oluyor
Semanurr0 19931994 Bol su , yürüyüş, ayva kompostosu sindirim sistemine iyi geliyor ha birde elma kabızlığa çok iyi garip gelebilir belki ama elmayı koklayarak ye 😊 19931994
Hulo2105 19931994 doktorum bana hem kabızlık için hem gaz için ilaç yazdı. Kabızlık için suya karıştırılıyor toz ama midem bulandı ben çok içemiyorum öyle şeyler bir de gaz ilacı hap şeklinde. 2 gün önce ikisini bir içtim sabaha kadar afedersiniz alttan üstten gaz çıktı ama nasıl rahatladım dünya varmış. Ama hala kabızım arada az az yapabiliyorum.
19931994 Adenala bende akşamları aklıma gelirse incir yiyordum sabah aç karnına yiyim çok sağol canım 🌸
Adenala 19931994 Rica ederim canım bir de bol su sade kefir öneririm eğer önlem alınmazsa gebelikte basur çok kötü onu da yaşadım ben 🥲
19931994 Hulo2105 bende cuma günü gidicem devam ederse doktoruma danışayım 🙏 çokk çok teşekkür ederim
Thecat Kabızlık için doktorum magnezi kalsine yazdı, ihtiyaç duyduğum günlerde içiyorum rahat ediyorum. Bol sıvı tüketmekte çok önemli tabi