yusasmami amayinedeiyiilerledim ahahhaahhaah mantıklı bi avutma şekli kullanıcam artık ben de bunu😂😂❤️❤️
Ayssedmn yusasmami Kimse vajinasını beğenmez aşko zaten doktor parmağını sokup bakıyor öyle incelemiyor 😂
Duygu_30 yusasmami bende öyleydim her ay ağdaya gidiyorum kendimi kasarım diye kendim aldım gittiğim gün ama altına bez koyuyo tek bacağımı cıkarttırdı pantolondan çamaşırdan üsatüme bez örttü direk öyle baktı görmedi bile endişelenme
yusasmami Duygu_30 buradakileri okuyunca valla çok rahatladım yazarkenki düşüncelerim kalmadı iyi ki yazdınız 💕
hanifeq Kız aman doktor günde kactane şekilsiz vajina görüyordur kim bilir güzel olan bile ona güzel gelmiyordur işini yapıyor sadece 😂
gizem-cbn yusasmami vende utanırım diyodum ama hiç utanmadım kim ne yapsın benim şeyimi 😂 ben o an acımasını düşündüm elini sokunca ağrıdan unutursun sen şeklini şemalini
Melekabdullah Benim doktorum catala cikarmadan bakiyo catala ciksam bende biraz stresli olurum ama bende utanma duygusu kalmadi sanirim artk 3.hamilelik
Melek3675 yusasmami of vajinalden bende çok korkuyorum 7 haftalığım şu zamana kadar hiç baktırmadım ama ilerde mecbur 🥹🥹