Meryemulutas Kızlarrr 35. Haftaya girdim iki gündür mide yanması mı desem boğazımda bi acı su var genzimi yakıyor içim kaymıyor sanki beni cok rahatsız ediyor sebebi nedir bu nasıl geçer yardımcı olurmusunuz .
perosy Meryemulutas 35ten beri bende de var 37ye girdik ne yaptıysam geçmiyor maalesef umarım sizin geçer🙏🏻
Colakmelike Meryemulutas ben doktorumun tavsiyesiyle gaviscon double action şurup kullaniyorum her seferinde icmemeye calisiyirum tabiki daha önce doguk sut filan icin e geciyirdu ama suan 38+1 olduk fayda etmiyir ilaci icince hemen geçiyor
Gulsahgunhan Meryemulutas 23. Haftadayım akşam olduğunda uzanınca falann devamlı ağzımda acı bir su cokta iğrenç 🤢 yemek borumda sanki bir köz yanıyorda yanıyor 🔥 her gece yatarken bu gece sabah olurmu diye sorguluyorum artık ne yapsamda işe yaramıyor geçiyor gibi oluyor birdaha başlıyor 😞
Alan_Yeliz Bende aynı dertten ağlıyorum şuan bile soda içtim yoğurt yedim geciyo gibi oluyo yine basliyo birazdaha yine devam ederse karbonatlı su yapıp icecem o da çok iyi geliyo😞sizde deneyin bi
Meryemulutas Alan_Yeliz vallahi yediğim içtiğim haram ballı süt yapıyorum 1-2 saat düzeltiyor sonra yine aynı mahvetti beni 2 gündür
perosy Meryemulutas rennie duo vermişti bana doktorum ilk zamanlar fayda etti ama sonrasında hiçbir faydasını görmedim
Meryemulutas Gulsahgunhan oyyy kuzum o daha başlangıcı 🙁 bende o zamanlarda öyleydim bu felaket beter bişey inanki
MelteM2cck Meryemulutas gaviscon falan filan hikaye hiç fayda etmedi bana. Doktorum panto diye bi ilaç verdi. Mide yanmasını unuttum. Bende 36 haftadayim
MelteM2cck Meryemulutas dene dene pişman olmazsın doktoruna danış ama her bünye farklı olabilir tabiki