H-ckerana  10+5te böyleydiler çok erken biliyorum ama bazı teorilere göre kesedeki duruşlarına göre tahmin yapılıyormuş bilen birileri vardır diye belki bir umut 🙈
minnosbirkiz H-ckerana burda hep görüyorum, ayağı havada durunca erkek, içe doğru durursa kız diyorlar, sizin ya ikiside erkek, yada biri erkek biri kız 🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah 💕
H-ckerana ikizprensesannesi Çift yumurtaa 🙈 Ay bir oğlum vardı ikizlerden en azından biride kız olsa diye gönlümden geçiriyordum.Nasıl tahmin ettiniz 🐣
H-ckerana ikizprensesannesi @2prensesannesiiii Serapjjj Funda54 Bugün doktor ikiside erkek kesin dedi 😀 bi oğlum daha vardı 3 erkek olacaklarmıs 😅
Funda54 H-ckerana benimde bir oğlum var bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 11+1 iz bende çok merak ediyorum biri kız olsun çok istiyorum tabi en önemlisi sağlıkla dogmalari 🙏
H-ckerana minnosbirkiz Öyle mii ben ilk defa sizden duydum 😀 Çok heyecanlı ya şimdi bide bir oglum var buda iki bebek ya 3 erkek annesi mi olacagım yoksa diye insan merak ediyor 😂 Sağlıklı olmaları her seyın basında geliyor tabiki 🙏🏻
H-ckerana Funda54 Yanii insan 3 çocuğu olmuşken birde kız duygusunu tatmayı istiyor ister istemez 😊 Rabbim sağlık nasip etsin bende bugün 11+0 oldum.Ailenizde hiç ikiz var mıydı?
Funda54 H-ckerana aynen öyle bı kızım olsun çok istiyorum inşallah nasip eder Rabbim bı gün var aramızda 😊 benim teyzemde ve eşimin teyzesinde var hangi taraftan aldık bilemiyoruz 😊 ayın 16 nda randevum var 12+5 olcagaiz bakalım ogrenebilecekmiyiz cinsiyetlerini
H-ckerana Funda54 Banada söyleyin öğrendiğinizdee 😂 Bizim ailede ikiz yoktu ya şok olduk öğrenince.Tek sferde ikiz olarak tuttu doğal yoldan.
Funda54 H-ckerana bugün gittim doktora soylemeyecekti 15 te söyleyeceğim demişti ısrar edince biri kesin kız dedi diğeri göstermedi bana yetti birinin kız olması ❣️ umarım herşey yolunda gider de sağlıkla alırız kucağımıza şimdiden tansiyon sıkıntı yapmaya başladı bizde
H-ckerana Funda54 Yaa 🙈🙈 ne güzel bizde birini kız hissediyoruzda diğerinden emin değiliz.Ben hiç sormadım 11+4 te gitmiştim en son 5 hafta snra gel cinsiyetine bakalım dedi 😊
H-ckerana Funda54 benim şuan 12+5 olması olması lazım.Bende de kusma bulantı falan devam ya sizde de varmı? Karnımda erken buyuyor sanki.
Funda54 H-ckerana bende birini kız istiiordum ama hep erkek hissediyordum ikisinide sürpriz oldu dün 🥰 Allah gonlunuzdekini nasip etsin ins ❣️