Ben dün ilk kez hastaneye gittim, cumartesi 11.40 randevum vardı. Park sorunu yaşamadık azıcık öteye koymuş olduk sadece. Ama hastanenin giriş kapısında sadece hastaneye gelen arabaları alan özel otopark var 100 tl dediler sorduk. Lazım olacaktır eminim ki. Emre bey zaten bildiğimiz gibi, sadece ultrason fotoğrafı yok buna baya üzüldüm ama istiyorum makinesini o da olacak dedi. Hastaneyi ve odaları gezdik çok güzeldi. Ben Can hastanesinin odalarını da görmüştüm normal odaydi. Burası otel odası gibi, çalışanların ilgisi de öyle bence. Yeni doğan yoğun bakımı varmış. Gece dahi olsa doktoru hemşiresi bulunuyormuş. Normal doğum için ve sezaryen doğum için Doğumhaneyi ve bebeğin hazırlandığı yeri gezdirdiler, aşırı içim rahatladı. Bebeği kucağa almıyorlarmış, temizledikleri ve taşıdıkları yer önceden anne karnı ısısına göre ayarlaniyormus. Ne olur ne olmaz sezaryen olursam bebeğimi 1 saat önceden versinler istemiyordum sordum vermiyoruz anneyle birlikte ya da işi uzun sürerse 10 15 dk önce veriyoruz dediler. Bu da hoşuma gitti. Biraz uzun oldu ama benim için rahat etti, izlenimlerimi paylaşmak istedim 😊