Mavi-elif 27 haftadaym 2 gündür karnımda toplanma ağrı çekiyorum normal mi acaba korkuyorum doğum sancısı gibi girip çıkıyor
Gkce27 Mavi-elif çok yormayın kendinizi . Ben de de oluyordu sancı çıkmıştı sancımı serumla kesmişlerdi sonra da magnezyum kullanmıştım
aslhnkrts9 Mavi-elif 3 gün önce bana da aynısı oldu dogurcam sandım acile gittim doktor doğuma hazırlık kasılması bu dedi bana ara ara olucak artık hazırlıklı olmalısın dedi ama siz yine de bi acile gidin biz burda ne desek olmuyor
Busraa8 Mavi-elif 28. Haftadayım bende kasık ve bel ağrısı çekiyorum bu hafta kontrolüm var sorucam doktora
MelekAkgnr Benımde oyle oluyor canım taş gibi oluyor dogurcakmıs gibi oluyor sertleşiyor karnım giittim doktora ama doktora gittigimde yumusaktı karnım devam ederse ilaç veririm dedi normal dedi baska bıse demedı o an iyidi arada oluyor bende anlamadım
Mavi-elif Gkce27 magnezyum kullanıyorum bende değerlerim düşük olduğu için kansızlık varmış bide kalsiyumda kullanıyorum ama bi haftadır geceleride kramp giriyor bacağıma