Busracetin Koku en azindan kafandaki soru isareti kalkmis oldu canim , sanirim hersey rahat bir kafaya bağli , hakkinizda hayirlisi olsun rabbim aratmasin en kisa zmanada bizlere de nasip etsin 🍀
zkk Muzaffer bitmiş büyük yoğurt şişesi klozetin içine koyun sonrada içine kaynar su koyup klozete oturun. Yarım saate yakın oturun gün aşırı yapın. Ben bunu denediğim ilk ay hamile kaldım
Muzaffer Koku canım benim dün 1.20 gördüm Ve ilk kez geciken adetim 3. Günü yani bu gün geldi . Bir kaç saat önce şaşırdım mı ? Hayır sonucu biliyordum test sonucu (beta hcg) pes etmek yok . Ara ver ben öyle yapacağım artık . Ocak bitene kadar kızlara destek amaçlı postta kalacağım ama şubatta yeni bir post sohbet için . Mart’ta Ve diğer aylarda . Sende toparlan bakayım kızarım bak heee !!! 💕 herşey çok güzel olacak İnan buna
Koku Muzaffer umarım canım çok sağol hepimizin güzel olacak ben de inanıyorum ❤️ Psikolojik olarak kafamdan attım sadece böyle giderse stresten hiç olmayacak çünkü 😂
zkk Kızlar annanem söyledi bana da. İlk evlendiğinde 2 yıl çocuğu olmayınca kaynayan kazanın üzerine oturmuş ondan sonra hemen hamile kalmış. Bana anlatınca deneyeyim ne kaybederim dedim ve o ay hamile kaldım. İnternetten de araştırabilirsiniz olumsuz bi yazı karşınıza çıkmıyo
Kubra66 Yaa bende bu ay bir tuhafim bilmiyorum ama karnım ve kasıklarim çok ağrımaya başladı ve sürekli ıslak hissediyorum heralde hamile değilim bu ayda 😒😒
Gncys Muzaffer rabbim tüm bebiş isteyenlere sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bende dahil 😍
Muzaffer Koku aynen öyle ama şifa var elimizde değil . Şaşırıyorum adeti bir hafta geçip öyle test yapanlara 😂
Muzaffer Bernaderen başka yolu yok 😂 sonuç olarak yola çıktıkları biziz yolda buldukları ile değişmezler heralde 😂🤭