RabiaMm Muzaffer Benim normalde sabah gelirdi henüz bişey yok bakalım. Bu aralar benim de belim ağrıyordu hele bekleyelim sabır ❤️
Busra_24 @RabiaMm inşallah mutlu bi haber verirsin. Rabbim gönlümüzü göre versin inşallah. Hepimiz bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı
Mlke Muzaffer basaricaz ya inanıyım ben 😂😂😂 başka türlü yolu yok bu işin ben hamile görmekten içten içe üzülmekten çok yıpranıyorum ya sokağa çıkmıyorum biri görüp çocuk yok mu sorusu duymamak için en son pazar dışarı çıkmıştım bugün ablamın yanına geldim yeni
Bsrozsr07 merhaba kizlar bende 10gunn oldu basladim ovulasyon testine rabbim bizlerede nasip eder insallah 🙏🏻🙏🏻
Muzaffer Bsrozsr07 hoş gelsin kuzum 😂 bizde gelene gol geldin denir aramıza hoşgeldin inşallah hep birlikte mutlu günleri göreceğiz 🙏
Selinnnce Kizlaar usenmedim valla bastan asagi 700 yorumu okudum hahah😂 cok tatlisiniz hepinizdee insallah hamissinizdirr🥰☺️ Benimde 2 gunum var kasik agrim var bide agzima hafiften metalik tad geliyor sonra geciyor tabi. Umitlenmiyorum cunku heray kasiklarim agrir🤨 zaten bu ay toplasan 3 kez anca denedik umudum yok yaniii
Muzaffer Selinnnce bende de tüm belirtiler var hatta bir gün lekelenmem oldu yumurtlama günümden sonra . Hatta bir testim silik çıktı ama sonrası yok . Hala adet olmadım ki olmayız inşallah . Oku oku bitmiyor değil mi ? 😂
Mlke Selinnnce ya canım benim sadece göğüs hassasiyetim var bugün biraz sağ kasığımda ağrı belim sırtım sızı var biraz ama çok az yani hasta olmaya 4-5 gün var onun belirtisi de olabilir diye düşünüyorum akıntı sürekli olan kasık ağrısı vb birseyim olmadi hiç senin nasıl
Selinnnce Mlke canim benim kasik agrim var ama adetten once hep agrir zaten, bide bazen agzima kan tadi gbi bi tat geliyo o kadar. Insallah hamileyizdr kuzu ne dymkii
DeryaEge 4 gün erken regl oldum. Öncesinde de 3 gündür ağır grip olmuştum zaten. Bu ay da umutlar ertelendi benim için 😔 İnşallah sizden güzel haberler gelir 🙏
Bsrozsr07 Muzaffer insallah canmmm nekdar cokmusuzz boyle bizede bu sene bu aylar insallah ugurlu gelir ya🙏🏻
Mlke Selinnnce kan tadı banada gelmişti 3-4 gün önce 2-3 defa , inşallah ya evde test var ama korkuyorum yapmaya