Muzaffer Mlke ne olsun kuzu . Benim kasık ağrım çoğaldı . Sanki adet olacak gibi . Ama normalde bumladar erken olmaz ya akşamdan başlar ya sabah . Bilemedim kuzu . Doktora yarın gideceğim bakalım . Bu gün vazgeçtim 😂 bir gün bir gündür diye . Sen ne yaptın asıl nasıl gidiyor
Muzaffer Busra_24 hoş geldin canım . Bak burada yaz istediğni bizim kızlar muhteşemdir❤️ Zaten sayılı günümüz kaldı benimde günüm 18 Ocak
RabiaMm Muzaffer ya canım benim de arada kasıklarımda batma oluyor, bel ağrım gidip geliyor, aşırı halsizlik var uykuya doyamıyorum ve gece ağzımın tadının bozukluğundan kalkıp bişeyler yiyorum🙄🙄 ama çok sabırsızlanıyorum 🤦🏻♀️🤲🏻
Mlke Muzaffer bende iyiyim canım klasik pazartesi temizliği yaptım 😊 Bugün ovulasyon testinde t çizgisi tam silindi mı diye aksine köyü cıktı ama bu olduğu anlamına gelmiyor😕 yarın birgün yapicam takip edicem bakalım nolcak
Mlke Muzaffer biriyle konuştum benim yumurtlama öğlen 2 de vaktim gördüm ya benim son ilişki ondan 12 saat önce olmuştu tutma ihtimali yüksek dedi arkadaşım heyecanlandım temizliği bıraktım yiyip içiyorum 😂😂😂
kubrablt Mervetepe ben inofolic combi yi doktora sordum gebe bırakma gibi etkisi yok o da folik asit ilacı dedi okuduğum yorumlardan bahsettim yok öyle bir şey dedi
Bernaderen kubrablt ama canım benim doktorumda bunu yardımcı olarak verdi bu içerik olarak diğer folikasitlerden daha etkili hamilelik hormonu olan fsh düzgün calısmasını sağlıyo tsh yani tiroid indede aynı sekilde görevini düzgün yapmasını sağlıyo bunlar zaten hamilelik icin gerekli düzgün calısması gereken seyler buda onların düzgün calısmasını sağlıyo aynı zamandada folikasitlede takviye ediyo normal bi folikasit değil bu benim doktorumda bunu kullan bu sefer klomene ihtiyac kalmadan hamile kalıcağını düsünüyorum dedi eğer 6 ay icinde hamilelik olusmazsa yine klomen dedi
kubrablt bebek düşündüğümüzden beri benim regl tarihlerim düzensizleşti bu ay leke oldu 5-6 gün hasta olmadım hamileyim sandım ama şuan hastayım 😔 psikolojik olarak çok etkiliyor galiba süreç beni siz de de oluyor mu düzensizlikler normalde çok düzenlidir benimki aslında
kubrablt Bernaderen benim doktorum birbirine üstün değiller dedi ama içerik bu şekildeyse gayet de üstün bir ilaç
Bernaderen Kızlar bende bi kac gündür bi mide bulantısı mide yanması karın ağrıları kasılmalar falan var özellikle dün mide bulantıısından ölüyodum hani burnuma kötü bi koku gelse ve ya bisey yesem beğenmesem ne varsa cıkartıcak gibi hissettim kendimi afedersiniz😅 bide tansiyonum düstü galiba ayakta durmakta zorlandım basım dönüyodu cok bugünde adet ağrısı gibi ağrılar yasıyorum ama daha 11 gün var enterasan enterasan seyler ama bi kac gündür cok fazla mide yanması mide bulantısı gaz sancısı gibi ağrılar falan yasıyorum valla bunlarda bos cıkarsa artık pes 🙈😂
Mlke Bernaderen ya inşallah ya 😍😍😍🙏🙏🙏 ya garip ama usutmuste olabilirim ben bugün ara ara adet olmadan önceki o ağrı his oluyor ayrıca belim ve sırtım biraz iş yapıyorum ağrıyor dinlenme ihtiyacı duyuyorum🙏🙏🙏
Muzaffer Mlke kuzum inşallah ❤️ Sana bir şey itiraf edeyim mi ? Ben yine test yaptım ☺️ İkinci çizgi silik çıktı. Çok umutlandım düşmesin inşallah 🥰 benim duamda da sizler varsınız hep 💋
Bernaderen Mlke bende bugün evi temizledim hemen belim ağırmaya basladı uzandım gecti bakalım artık hadi insallah 😅❤️
Mlke Muzaffer yaaaaa😍😍😍😍😍😍❤❤❤ şu an acayip mutlu oldum mükemmel bir haber bu allahım tutunsun ve bebisi görelim 🙏🙏🙏 inşallah allahım yüzümüzü güldürür ay sonuna güzel kalplerin sesini duyarız 🙏🙏🙏
DeryaEge Muzaffer çok çok sevindim canım 🍀🍀 Allahım inşallah hayırlı sonuç versin 🙏 Çok güzel haber 😍🦋
Kubra66 Muzaffer yaaa ciddi misinnn amaa sen demistin var gibi hissediyorum diyee rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕😘😘