Muzaffer Flzztpdg bekle kuzum . Yarın yap en azından . Kan tahilili yaptırırsın hem test yapma . Net kafanda soru işareti de kalmaz hem .
Muzaffer Tsultan inşallah ama bu bir hafta beni çok gergin yapacak 😁 hayırlısı ile bir öğrensek de kurtulsak
Tsultan Muzaffer ben baya adet olacakmış gibiyim şuan karnım falan çok ağrıyor adet gibi sanki diyorum erken olucam heralde ama hiç erken olduğum görülmemiştir
Muzaffer Tsultan aynı gün ben bekliyorum bekle bende 18 Ocak gününü bekliyorum en azından Pazartesi kan vermeye gidebilirsin .
kubrablt kızlar adetim normalde 9 ocaktı ilk günü ama 4 gün önce koyu renkli leke geldi bir daha olmadı ertesi gün az bir leke geldi bir daha yok bir şey salı günü test yaptım negatif çıktı sizce hamile miyimdir belirtiler öyle mi
Muzaffer kubrablt gününüz gelmiş evde test ile uğraşmayın bence gidip kan testi yaptırın . Geç döllenme olabilr. O lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Ama bunların hiç biri olmayıp mevsimsel bir gecikme de olabilir. İhtimaller be sitres yerine bir kaç saat içimde öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum .
kubrablt Muzaffer ben de öyle düşündüm daha önce gec gelmişti leke oldu falan heyecanlandım boş çıktı bu seferki erken geldi leke emin olamadım bekleyim biraz daha dedim ama heveslenmeden de edemedim
Muzaffer kubrablt elbette heves edeceğiz . Bu istenen gebelik planlanmış Ve olması için micadelemedilmiş bir gebelik . Heveslendirmez mi ? Hayırlısı olsun bakalım . Bende de kaşık ağrısı çoğaldı .
kubrablt Muzaffer ben psikolojik olarak gecikme agrı falan yaşadığım için yine mi kendi kendime yapıyorum diyorum 🤣 Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşaallah ya 🙏🏻
Muzaffer Tsultan aynen arada geliyor tuhaf bir sancı adet olacak gibi ama zamanına çok var mümkün değil. Dur bakalım daha kocaman bir hafta var önümüzde . Sol kasığıma giriyor ağrı benimde . Düzensiz ama sol taraf daha baskın hissediyorum 😂
RabiaMm Muzaffer aynen canım brnde de sol kasık ve hatta belimin sağ tarafında bir ağrı var neden olduğunu çözemedim🙈 hayırlısı olsun bakalım🤲🏻❤️