Muzaffer Deletedmom344 evlat bu yana mutlu olunmaz mı ? İstenmez mi ? Ezanlar okunuyor inşallah elini açanın eli boş kalmasın bu yolda .🙏
RabiaMm Muzaffer ayy canım bugün bir arkadaş beni rüyasında görmüş anlamına bakmış, sağlık demekmiş ve istediği bişeyin gerçekleşmesiymiş rüyasının anlamı😊 bakarsın istediğim olur🤲🏻😍 Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
Muzaffer DeryaEge oyyyy kız görmüşceşim rüyasında iki gün önce diyor çok güzeldi diye . Rabbim sağlıklı versin koz oğlan farketmez . Ama içimizden geçen bir ayşemiz olsun tabi 😂 adım Ayşe okursa eşim adı Ayşem olacak bir kadını senden daha çok seveceğim diyor deli 😜
Muzaffer Mlke aynen ya onadık facia her ay kendimi hamile sandım aşermek nedir hele 😂 bu ay hiç yapmadım daha bakalım neler olacak 😂
Mlke Muzaffer ayyy aşerdin mii😂😂😂 ben çok seviyorum yemeyi hamile kalınca sanırım karpuz erik şeftali isteyenlerden olucam 😂😂 ay bu ay hiç test yapmamayı becerebilecek mıyım merak ediyorum hep erkenden başlıyorum adetim geçse test yapsam 5 haftalık oluyor bebiş olsa 😂😂😂
Muzaffer Tsultan amin kuzum inşallah . Bu ay patlama olacak gibi malum havalarda soğuk 😂 genelde Ocak aynıda hamile kalma şansı çok yüksek oluyormuş onlara bile baktım ya 😂😂
Tsultan Muzaffer benimde Şubat 10 evlilik yıl dönümümüz ogune eşime sübriz yapmak istiyorum inşaAllah rabbim nasip ederse❤️
Muzaffer Tsultan 18 Ocak adet günüm tam bir hafta sonra evlilik yıl dönümümüz 15. Yıl olunca böyle hediye çok da güzel olmaz mı ? Gerçi bir hafta siz beni oyalayacaksınız yok anında gider sarılır ağlarım da . Söylememek için uğraşacağım bakalım ☺️🤭
Muzaffer RabiaMm aynen kuzum inşallah . Eşimde bir kızımız olduğunu görmüş adama günah ağlayarak anlattı . Ha deki sorun mu var olmuyor mu yok öyle bir durum Aslan gibi 15 yaşına girecek oğlum var . Ama Ekim ayında ikizlerimizi kaybettik o çok koydu bize . Rabbim herkese versin bir tanem
Tsultan Muzaffer aynı ben hayatta tutamam ama mecbur ama o benim gözlerimden anlıyor birşeyler olduğunu😍😍
RabiaMm Muzaffer Rabbim bir daha yaşarmasın öyle bir durumu inşaAllah canım benim 🤲🏻 Hepimiz İnşaAllah hayırlı ve mutlu haberler verelim bu ay🤲🏻😍