Mlke Muzaffer tamam canim bende hepsini okumaya çalışıyorum elimden geldikçe allahım hepimizin dualarını kabul eyler inşallah 🙏🙏🙏😍
Mlke Muzaffer canimmmmmmm 12. Ve 13. Gün olduğunu düşünüyordum ama bugün 14. Gün aşırı koyu oldu yumurtlama ❤ 10. 12. 13. Günleri değerlendirdim 14. Ve 15. Günleride değerlendirmeyi düşünüyorum🙏 senin nasıl durumlar 🤗🤗
Muzaffer Mlke benim günlerde değerlendirildi bakalım bir gün fire bar ama sperm ömrü uzun olunca boşluk sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum.
Muzaffer Kızlar benim mühim günler bitti değerlendirdik şimdi sıra beklemede 18 Ocak adet günüm 24 Ocak 15. Yıl dönümümüz dualarımdasınız dualarımızda olmak dileği ile sohbete bekliyorum sizi ☺️
Tsultan Muzaffer benimde Şubat 10 evlilik yıl dönümümüz ogune eşime sübriz yapmak istiyorum inşaAllah rabbim nasip ederse❤️
Mlke Muzaffer aynen canım 24-36-48 hatta 72 saat yasayabiliyormuş sperm👌 bugün yarın olsun birlikte gün sayalım Kafamızı dağıtacak şeyler üretelim 🤗😊😊
Mlke Flzztpdg yazına denk geldim canım inşallah hayırlısı olur adet olmazsın bebiş haberi duyarız 🙏🙏🙏 allahım hepimizin yüzünü güldürsün ❤🤰🤰
Mlke Muzaffer gününde olursam 23 ocak canım ama 27-28-29-30 günde bir oluyorum ara ara 1-2gun oynar 23 olsam 15 gün var 😁
Mlke Muzaffer ben battaniye örüyorum mesela canım önümüzdeki günlerde kitap okumayı gün için de misafir davet etmeyi yada biryerlere gitmeyi planlıyorum 😁
Muzaffer Mlke ohooo ben neler yapıyorum zaman geçmiyor eşimin işine musallat oldum mesela 😂 işi bıraktım adamın başına kaldım 💙
Mlke Muzaffer olsunnn birazda böyle vakit geçirsin Is iş nereye kadar 😂😂 bazen eşim ben işten çıkayım dizinin dibinde oturayım bari diyo 😍❤❤
Bernaderen Benimde 24 ocak gösteriyo adet bakalım artık artık hayırlısı bende belirtileri yoğun yasıyorum bugün gene kasılmalar mide bulantıları var takvime göre yumurtlamaya üc gün sürekli bu aralar belirtileri görüyorum inşallah çatlarda tutar yavrucuğum 😍
Mlke Bernaderen ay inşallah canım ya benim bugün yarın ihtimalim yüksek bakalım tutar insallah bebislerimiz 🤰🤰 23 ocak regli tarihim aynı sayılır 😍😍
Muzaffer Bernaderen Mlke 23 Ocak kına gecesi 24 Ocak düğün oldu benim 😂 varya adet gününüz de testler yapılır pozitifler görülürse kız olursa Ayşe erkek olursa Muzaffer olacak bebelerin adı 😂🤪
Muzaffer Mlke ben kamuda çalışıyordum istifayı bastım hamile kalınca nasip olmadı işte . Yoğun tempodan çıkınca koca gün sıkılıyorum . Allahtan eşimin küçük bir şirketi var orada takılıyorum işte 😂 aman senin ki çalışsın bebeler ekmek bekler 🧿
Mlke Bernaderen ay allahim yuzumuzu guldurur insallah 🙏🙏 isteyen herkese basip olur hayirlisiyla ınşallah 🤰