2prensesannesiiii Papatyaa-38 ocak şubat ayında doğmuşsanız yaşınıza 2 yıl ekliyorsunuz sonraki aylarda doğmuşsanız 1 yıl ekliyorsunuz kaç çıkıyorsa o yaşın hizasında gebe kaldığınız aya bakıyorsunuz
Beybitooo Papatyaa-38 direkt otomatik hesaplama var ordan hesaplayın burdaki takvimlere doğru bakamıyoruz yaştan dolayı
Papatyaa-38 Yazmelegi_ ay bu takvime göre işte bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış. 🙈ben de merakım azıcık korelsin diye bakmak istedim ama mantığı anlayamadim
Emine0619 Çin takvimine göre bebeğim kız çıktı Allah sağlıcakla eli ayağı düzgün evlat nasip etsin ❤️😊
Emine0619 Papatyaa-38 bende uygulama da blog kısmında çıkıyor yaşın ve doğduğun aya bakacaksın istersen yaşını ve doğduğun ayı söyle ben bakayım canım
Bsraglbz Yazmelegi_ şimdi şöyle birsey var ki ben 17.07.1995 doğumluyum tam 28 yaşından 29 daha tam doldurmadım içindeyim yani hangisine bakcam
Papatyaa-38 Yazmelegi_ kiz ben anlamıyorum bı annenin doğum tarihine göre bakılıyor diyorlar bı gebe kaldığın aya göre diyorlar 🤔
Dml991 2prensesannesiiii bu olayı çok anlamıyorum neden diye mesela ben 30 aralık 91 doğumluyum 2023 aralık ayında hamile kaldım ama düşüncek olursam 2023 30 aralıktan önce hamile kaldığım için 2022 yaşımla yani 31 olarak mı bakmalıyım Acaba anlatabildim mi 😄😄😄
birkizannesi21 2prensesannesiiii ya ben çözemedim zahmet olmasa bakar mısın benimkine de Ağustos 2001 doğumluyum ocakta hamile kaldım
2prensesannesiiii Papatyaa-38 senin çin takvimine göre yaşın 27 o yaşın hizasında gebe kaldığın aya bakacaksın pembe kız mavi erkek