ayssgl_ 20+5 detaylı ultrasona girdim bugün herşeyimiz gayet güzel fakat burun kemiği kısa çıktı ya genetik yada down sendromu şüphesi benim burnum kaba bir burun değil dr um birşey çıkacağını sanmıyorum fakat emin olalım içimiz rahat etsin dedi fetal DNA önerdi ve yaptırdım tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 🙏🏼 çok üzgünüm 😞
Liyamm1 ayssgl_ ben Ense kalinligi oldugu için fetal dna yaptim içiniz rahat olsun yaptirin derim insAllah temiz çikar 💕
Ayslksa ayssgl_ canm bende senle aynı durumdaydım.detayli ultrason da burun kemiği kısa çıktı.doktorum da bişey çıkacağını sanmıyorum ama doğuma kadar kafana takacagina yaptr dedi.bende fetal dna yani genetik test yaptrdim Sonucum temiz çıktı çok şükür 🤲şimdi 16 Şubat’ta doğumum var inşallah 🥰
Liyamm1 ayssgl_ stresse girmeyin ben 3 hafta boyunca stres e girdim degmez dûa edin bol bol insAllah temiz çikar 💕
ayssgl_ Ayslksa çaresizce araştırmaya çalışırken şimdi cevabınızı gördüm şu mübarek günde mutlu oldum rabbimde sizi mutlu etsin inşallah bir nefeste kolayca gelir sağlıcakla gelir bebişiniz umarım benimde sonucum sizinki gibi güzel gelir buraya yazarım 🙏🏼🥹
Kbraayyldz Fetal DNA süreci biraz yıpratıcı sonuçlar gelene kadar tedirgin oluyorsunuz ben içim rahat etsin diye yaptırdım sonuç temiz çıktı Allah’ın izniyle bişe çıkmaz inşallah pozitif düşünün 🙏tek başına bir bulgudan dolayı bişe çıkmıyor genellikle ama insanın içine kurt düşüyor bir kere
ayssgl_ Kbraayyldz aynen öyle kurt düştü içime yeterki sağlıklı olsunda böyle mübarek günde yazdıklarınız bana umut oldu inşallah sağlıcakla kolayca bebişinizi kucağınıza almak nasip olur 🙏🏼
Thecat Ben nipt testi yaptırdım temiz çıktı, detay ultrasonda burun kemiği kısa ama test yaptırdığınız için sakıncalı bir durum yok dedi çok şükür, burun kısalığı yapısalda olabilir. Fındık burunlu bir bebe olacak yani
ayssgl_ Thecat ikili test temiz gelmişti bulgularda başka hiç birşeyde sıkıntı yok kilosu 355 gram olmuş çok şükür 🥹senin burnun küçük dedi tabiki ben öyle düşünmüyorum ama kabada değil 🥹 umarım fındık burunlu olacağı içindir dediğiniz gibi umut oldunuz bana en umutsuz anımda nasıl dua ediyorum hepinize bir bilseniz şuan 🙏🏼🥹
Ayslksa ayssgl_ içini ferah tut canm.Allaha sığın duanı et hayırlısı ile sende kucağına sağ salim alırsın inşallah 🤲🙂