littlefish Merhaba kizlar Sezaryen olan deneyimli annelere sormak istedim. Anestezi doktoru ile gorusme nasil oluyor? Ne gibi testler isteniyor biraz anlatabilir misiniz?
Meryembusra littlefish ekg çekimi istiyor kilonuzu sürekli kullanılan ilaçlar alerji durumu ve kaç ameliyat olduğunuzu soruyor
_Aslihan-Dmrts littlefish kan tahlili gebelik sayısı daha önce kürtaj varmı anestezi aldın mı amliyat oldun mu falan. Sonra hastaneye gidiyorsun gününde ve ameliyat 😂 hiç korkma. Benim mükemmel çok rahat geçti ertesi gün kucagımda bebegimle merdiven çıkarak evime girdim. Dogumdan sonra hemen ayaklandım. Hatta annemler otur biraz nazlan gezip tozma nazar degicek falan dediler de umursamadım. Ameliyattan sonra ilk yürüyüş zor hep karşıya bak ve sonra sık sık yürü. Mutlaka her fırsatta kalk ve yürü. Zaten gerisi gelir. Hayırlı güzel dogumlar. Sag salim bebegini kucagına al inşallah ❤️
Annesii23 littlefish bana anestezi doktoruyla görüşmene gerek yok dediler . Ama şöyle bişey var özel hastaneye gidiyosanız sizden isteyecekleri tahlilleri öğrenin doktorunuzdan . Ben sordum o hastanede 7 bin lira tutuyodu bende gidip devlette hepsini yaptırıp hazırladım çok iyi oldu yani sormasam o gün dünyanın parasını verecektim vakit olmayacağı için
littlefish _Aslihan-Dmrts ya gozlerim doldu okurken nasil rahatlattiniz beni cok ama cok tesekkur ederim 💙💙💙
Mebus _Aslihan-Dmrts merhaba bende 37. Haftamda çağırdı kan ver diye doktor bebek bir hafta önden gidiyordu böyle giderse 40 haftada zaten 4 kiloyu geçer riske atmayız sezeryanla alırız demişti devlet hastanesindeki doktorum. Şimdi merak ettim bu 37. Haftada niye kan istedi ki doğuma girerken zaten tekrar istemicek mi
MehtapErol _Aslihan-Dmrts Anestezi ye sistemden randevu alınarak mı gidilir acaba? Benimde 37+4 oldum yarın doktor randevum var ama öncesinde anestejiziye görün öyle yanıma gel dedi. Tahlillerimi, ekg yi vs yaptırdım.
_Aslihan-Dmrts littlefish aklına birşey takılırsa sor elimden geldigi kadar yanıtlarım canım 💕 rice ederim ne demek
Ewindar _Aslihan-Dmrts cnm ya bende birazdan ameliyata girecem de genelmi yoksa belden aşağıya vuralnmi iii yani daha sonrası lütfen cewap acil werin 🙏
_Aslihan-Dmrts Ewindar kusura bakma canım yeni gördüm yorumunu umarım güzel saglıklı bir şekilde yavrunu kucagına almışsındır 💐
Evhamlikurabiyeanne Bana dogum yapacagim gün soru sordular form doldurdular ameliyat gecirdin mi,kronik bir hastaligin var mi,astimin var mi,sigara iciyor musun gibi sorular bir de boy kilo ölcüyorlar dozu ona göre ayarliyorlar cünkü
Evhamlikurabiyeanne SenaaaNurrrr evet ama özel hastaneydi devlette anestezi doktorunun yanina gidip gorusuyorsun sanirim
Ewindar _Aslihan-Dmrts ayy saol cnm çok şükür bitti herşey Allah herkese bu duyguyu tatirsin insalhhh 🙏
_Aslihan-Dmrts Mebus bende o dönemlerde kan tahlili verdim herhangi bir sıkıntı varmı diye baktı ameliyata girerken kan tahlilim yeni oldugu için tekrardan hastamede vermedim. Benim de bebegim iri bir bebek olucaktı bekleseydim zaten 2 tur kordon doladıgı için 38+3 de sezeryana girdim.
Mebus _Aslihan-Dmrts cevabınız için teşekkür ederim kaç kilo doğdu 38. Haftada bana tahmini 3400 olur dedi doktor ama bilemiyorum